Inventaarioisku 19.9.2014


 

Uskaltaisin nyt melkein väittää, että inventaarioni maalattujen figujen suhteen on kutakuinkin ajantasalla: https://vainvader.wordpress.com/armeijat/.

Maalaamattomia on hiukan listattu, mutta niitä on vaikka kuinka paljon. Osa on tunnistamattomia figuja, joita on tullut, kun olen ostanut epämääräisiä läjiä. Osa on taas vielä blistereissä tai muovien sisällä laatikoissa, osa on sitten muuten vaan kokoamattomia ja maalaamattomia. Osassa on edellisen omistajan (tai sitä edeltävän) maalit, osasta on maalit suurinpiirtein poistettu. Maalattavaa siis riittää vaikka ja kuinka.

Maalattuakin on toki tultu, liki 600 figua ja lukuisa määrä erilaisia maastokappaleita ynnä muita vastaavia. Ensimmäiset on maalattu yli 22 vuotta sitten, joten noin 27 figua vuodessa tasaisen keskiarvon mukaan. Jos siis saan maalattua kolmekin figua kuukaudessa, niin pysyn keskiarvon yläpuolella. Ei pitäisi olla ihan mahdoton tehtävä.

Mutta joo, inventaariolista ei ole ehkä kaikista selkein luettava, täytyy ehkä kehittää siihen jokin toinen ratkaisu, tai sitten vain elää sen kanssa. On myös huomattava, että osa riveistä on hyvinkin yksityiskohtaisesti eritelty, osa vähemmän. Ronskimpi ryhmittely tekisi listasta varmaan luettavamman, mutta hukkaisi jonkun verran tietenkin informaatiota.

Ryhmittelystä sen verran, että figut on ryhmitelty sen mukaan, mihinkä armeijaan ne on maalattu kuuluvaksi. Esimerkiksi osa Dark Eldar Sybariteista on Eldar Striking Scorpioneita, jotka olen vain maalannut Dark Eldareideni näköisiksi. Rajummat muutokset (kuten Warzonen figuurien käyttö Warhammer 40K -armeijassa) on merkitty asteriskilla.

Listasta seuraa se luonnollinen ongelma, että jonkun täytyisi sitä päivittää…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.