Bitz Blitzer 10.10.2014


Eilisessä ystävyysottelussa kuulin sääntöjen lisäksi toki myös taktiikkavinkkejä, vaikka pääpaino olikin pelin opettelulla. Yksi niistä oli se, että mikäli pelaa ihmisille, niin neljä juoksijaa (blitzer) olisi kova juttu. Pelin mukana niitä ei siis tullut kuin kaksi. Näiden kuten muidenkin Blood Bowl -figujen hankkiminen on nykyään melko hankalaa tai ainakin kallista.

Pohdiskelinkin sitten, että onnistuisinkohan rakentamaan olemassaolevista osistani juoksijan joukkueeseeni… Kuten aiemmin mainitsin, niin ostin taannoin muutamia Fantasy Battlen keisarikunnan edustajia. Valtaosa niistä oli Empire Militia/Free Company -figuja, joita minulla oli ennestäänkin jonkun verran. Idea olikin näillä uusilla täydentää aiempaa yksikköä uskottavamman kokoiseksi. Lisäksi tykästin figuihin aikanaan, niistä on mukava rakennella (toivottavasti) kaikenlaista muutakin, mutta en ajatellut niistä Blood Bowl Blitzeriä tekeväni!

Näin kuitenkin kävi. Aavistuksen juoksua muistuttavat jalat saivat parikseen jonkun verran panssaroidun yläkropan. Näistä ja aiemmin omistamistani osista löytyi myös sointuvat kädet, varsinkin kun napsaisin toisesta kädestä sapelin pois. Space marineilta ylijääneet olkasuojat sopivat mukavasti myös urheilusuojiksi ja pääksi valitsin poninhäntäisen Dark Eldar -pään, niin tulee juoksijoille tuttu töyhtö ikään kuin ilmaiseksi.

Maalia en vielä ala sutimaan, täytyy olemattomilla taidoillani askarrella green stuffista paljaan pään ympärille jonkun sortin kypärä peittämään suipot korvat ja tuomaan lisäturvaa. Olkasuojiinkin täytyy vähän tehdä yksityiskohtia, vasempaan kohotetut reunukset ja oikeaan sitten tuollaista eläimen pään muotoa. Saa nähdä kuinka käy.

Bitz Blitzer

Bitz Blitzer

Oikealla kuvassa on alkuperäinen juoksija, maalattu uskoakseni noin vuonna 1992. Tuota käytin mallina saadakseni saman henkisen, en suinkaan täysin samanlaista pyrkinyt luomaan. Kova luottamukseni on, että green stuff -käsittelyn jälkeen kun kaverin maalaa samoilla värisävyillä, niin saan tästä kovan luokan juoksijan joukkueeseeni. Toivottavasti muistan jatkossa ottaa kuvia kehitysvaiheista ja niistä tänne myös kirjoitella. Jostain toisesta kuvakulmasta otettu kuva tuonee paremmin esille juoksevaa olemusta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.