Valmis Chthonian, 16.10.2014


IMG_6061

Chthonian

Viikko vierähtänyt aika nopeasti, ei ole figuja ehtinyt edes vilkaista ennen tätä iltaa, eikä tänäänkään kummoista ehtinyt. Viimeistelin kuitenkin tuon Chthonianin, joka näkyy tuossa vieressä. Eipä siihen juuri muutosta tullut sitten viime kerran. Vieressä näkyy yksi kolmesta movement traysta, jotka sain kaupan päällisinä tuossa taannoin. Nekin ovat nyt lakkausta vaille valmiita. Harmillisesti oletin, että nuo ovat helppoja ja yksinkertaisia maalata, joten jäi sitten väliin kaikenlainen suunnittelu ja muun muassa pohjamaalaus… Eipä tullut kovin tasaista jälkeä.

Dwarf Warriors

Dwarf Warriors

Tässä movement tray käytössä, 14 kääpiösotilasta keksi sille heti käyttöä. No, tuo yksi on oikeasti ranger, mutta mennee tässä tapauksessa vaikka jonkin sortin komentajana tai sankarina. Sotureitakin on kahta eri sukupolvea ja maalausta melkein kolmelta eri aikakaudelta. Onneksi noita vanhempia muovisia on vielä maalaamatta, niin saan noista ihan käyttökelpoisen yksikön tulevaan kääpiöarmeijaan.

Dwarf Longbeards

Dwarf Longbeards

Kolmas movement tray poseeraa tässä pitkäpartaisten Dwarf Longbeardien kanssa. Tähän porukkaan löytyy sentään ihan kokonainen komentoryhmä kymmenen tavanomaisemman taistelijan lisäksi. Nämä ovat melko lailla yhteneviä, vaikka komentoporukka tulikin maalattua vuosia ennen muita. Silloin olin kuitenkin jo ”päässyt tasolleni”, eli figut näyttävät maalausjäljeltään melko lailla samalta.

Tällaista tällä kertaa, kiirettä on siis pitänyt kaikilla muilla rintamilla eikä tilanne ole kovinkaan dramaattisesti lähiviikkoina muuttumassa. Koitan kuitenkin pitää kiinni tavoitteestani, eli ainakin kerran viikossa kirjoittelen tänne jotain.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.