Valkoinen juoksija, 23.10.2014


Pohjatyöt tehty

Pohjatyöt tehty

Kuten tuli todettua aiemmin, niin kiirettä on pitänyt. Tänään oli kuitenkin sen verran aikaa, että viimeistelin Blood Bowl blitzerini muotoilut green stuffilla. Vanha green stuff ei enää ollut kovinkaan helppoa työstettävää eikä paikoin edes kovin vihreää, mutta karuilla työkaluilla ja alkeellisilla taidoilla sain kuitenkin jotain valmista. Kuva vasemmalla kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Vieressä tehtaan malli samasta kaverista. Todettakoon, että en pyrkinytkään tekemään kopiota alkuperäisestä, mutta kuitenkin tunnistettavan juoksijan, joka näyttää edes jossain määrin uskottavalta muiden figujen seurassa. Otsalle en lähtenyt kotkaa tekemään, kun kypärästä tuli sen verran avoin. Mutta vyöllä on kotka, päässä töyhtö, oikeassa olkasuojassa kotkan(?) pää ja asento on jossain määrin urheilullinen. On tuo ehkä aavistuksen isompi, GW:n figuilla on ollut taipumusta kasvattaa kokoaan vuosien saatossa kautta linjan.

Pohjamaalissa

Pohjamaalissa

Huitasin saman tien kaverin pohjamaaliin, voi sitten taas seuraavan kerran paremmalla ajalla lähteä suoraan maalaamaan värejä. Pohjamaalin jälkeen näyttää paikoin paremmalta, paikoin huonommalta. Laiskuus ja taitojen puute pistävät silmään läheltä, mutta uskoisin että maalauksen jälkeen hämää ihan riittävästi harjaantumatonta ihmissilmää.

Kovin pitkä matka ei tästä enää ole pelikentälle, mitään ihmeellisiä yksityiskohtia tässä ei ole, joten isojen pintojen jälkeen on aika lailla valmista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.