Värikäs juoksija, 31.10.2014


Tällä viikolla olen ehtinyt pari kertaa tarttua pensseliin ja tänään vähän pidemmäksikin aikaa. Harmillisesti alkaa olla nuo illat jo niin pimeitä, että valon kanssa on jo tekemistä. Jonkunlaisen työvalon tuohon maalauspisteelleni saan viritettyä, mutta eipä se ainakaan valokuvatessa tunnu auttavan…

Goblin-tähtipelaajia ja ihmisjuoksija

Goblin-tähtipelaajia ja ihmisjuoksija

Eipä se valaistus tosin merkittävin tekijä taida olla, tähän aikaan viikkoa ja iltaa saa jo muutenkin vähän väsyttää, kun ei ole talviaikaankaan kunnolla tottunut. Tuossa Bitz Blitzerissä alkaa olla päävärin paikoillaan, vähän väripesuja sinne, korjauksia tänne, silmät ja vyö paikalleen niin lienee alustaa vaille valmis. Goblinit etenevät vähän hitaammin, aika paljon varmaan senkin takia, että niille ei ole tällä hetkellä varsinaista käyttöä. Juoksija puolestaan pääsee pelikentälle heti kun on valmis.

Noissa metallisissa tähtipelaajissa on lisäksi yksityiskohtiakin vaikka muillejakaa, esimerkiksi kettingit ja rengashaarniskat ovat työläitä maalattavia. Mutta eivätköhän nekin valmistu tuossa suurinpiirtein samaan aikaan tuon juoksijani kanssa. Sen jälkeen onkin maalauspöytä tyhjä keskeneräisistä figuista, onneksi tuossa jo kauan sitten tein suunnitelmia (kuten vanhemmista posteista voi käydä tarkistamasta). Listalla on siis kääpiö, velho ja synkhaltia. Saa nähdä päätyvätkö työpöydälle vai jyrääkö jokin muu ohi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.