Juokse poika juokse, 5.11.2014


Itse tehty Blitzer

Itse tehty Blitzer

Eilen illalla sain vedettyä viimeiset pensselinvedot työn alla olleeseen Blood Bowl -blitzeriini. Siitä tuli ihan mallikas, ei mikään mestariteos, mutta istuu mukavasti muuhun joukkueeseen. Olisikin pitänyt ottaa joukkuekuva, mutta ehkä ensi kerralla. Raapustelin vapaalla kädellä vasempaan olkapäähän pelinumeronkin, se ei odotetusti onnistunut kovinkaan hyvin ja kuvassa näyttää vielä oudommalta kuin luonnossa. Numeron kolme hän sai siksi, että kaikki numerot 1-16 oli jo käytetty, mutta kolmonen oli yhdellä linjamiehellä, jolle olin siirtokuvan onnistunut laittamaan peilikuvana. Hän saa nyt siis jäädä reservien puolelle.

Maalaus itsessään oli melko simppeli, valkoisesta pohjamaalista lähdettiin liikkeelle. Naama ja kädet Dwarf Fleshillä, päälle Reikland Shade. Tämä ei ole niin toimiva kuin vanha Flesh Wash, mutta kun sitä ei enää ole, niin olen kokeillut tätä. Täytyisi joskus ostaa lisää maaleja ja kokeilla, mutta kun maksavat niin paljon… Vaatteet ja kypärä on Caledor Skytä, Blue Ink päälle ja sitten kuivaharjattu taas Caledor Skytä päälle vähän vaalentamaan. Keltainen on ikivanhaa Sunburst Yellow’ta kuusikulmaisesta muovipurkista, jonka päälle Yellow Ink. Haarniskoidut osat ovat Runefang Steeliä ja jotain toista metalliväriä – taaskin jäin kaipaamaan vanhaa kunnon Mihtril Silveriä. Saappaat, silmät ja vyö Chaos Blackiä, vasen olkasuoja ja silmämunat olivat jotain valkoista Base-maalia. Saappaaseen jäänyt puukonkahva on Snakebite Leatheria ja siinäkin päälle Reikland Shade. Alusta Goblin Greeniä, päälle Erikeeperillä hiekkaa, reilusti Dark Green Inkkiä ja kuivaharjaus taas Goblin Greenillä. Maalien nimet tulivat ulkomuistista, joten voivat olla vähän väärin. Ei siis mitään mullistavia tekniikoita.

Siinä sivussa lisäsin hieman väriä goblineihin, nekin valmistunevat tässä lähipäivinä.

Tarkoitus oli illalla vielä kasata jalkapallon katselun ohessa kärryillä matkaava Gandalf, mutta Loctiten Super Attack oli näemmä vuosien käyttämättömyyden jälkeen jämähtänyt purkkiinsa. Jäi siis liimaamatta, mutta putsasin nyt valurippeet ainakin. Liimaa ja green stuffia täytyisi siis jossain välissä ostaa, niin olisi harrastus taas asteen – pari mukavampaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.