Suunnitelmia 11.11.2014


Viime päivinä ei ole ehtinyt juuri siveltimeen tarttua, on ollut sen verran kaikkea muuta puuhaa. Figupuolella en ole kuitenkaan ollut ihan toimettomana, olen muutamasta figusta poistellut maaleja ja muutaman figun sitten puolestaan lakannut. Sitä Army Painterin lakkaa en ole vielä ehtinyt testaamaan, olen spray-lakalla suihkinut. Lisäksi torstaille on sovittu Blood Bowl -liigan avausmatsi.

Blood Bowl -joukkueeni on nyt sen verran valmis, että sillä mennään varmaan aika pitkälti ensimmäinen kausi. En elättele suuria toiveita siitä, että voittoja ja rahaa kertyisi mitenkään poskettomasti. Eikä mulla ole kyllä figujakaan, joten täytyisi lähteä ostoksille tai rakentamaan. Muutama maalattu rivimies on odottamassa mikäli joukkueen budjetti kasvaa, mutta luultavasti ostokset osuvat enemmänkin henkilökuntapuolelle ja kuolleiden paikkaamiseen. Katsotaan kuinka käy.

Muutama eksoottinen figu on odottelemassa juurikin noihin henkilökuntarooleihin, hieman pitää askarrella ja maalata. Superliimaa pitäisi ostaa, jotta saan sen Gandalfin koottua. Lisäksi ne goblinit ovat melkein valmiita, pitäisi nekin saada viimeisteltyä. Mutta suuremmat suunnitelmat tällä hetkellä puuttuvat.

Olen kuitenkin aina välillä lueskellut muiden figuharrastajien blogeja, ja sitä kautta törmäsin tällaiseen maalaushaasteeseen: http://analogue-hobbies.blogspot.fi/2014/11/remember-remember-fifth-annual-analogue.html. Idea on kai yksinkertaisuudessaan se, että blogin ylläpitäjälle ilmoitetaan joku pistemäärä johon tähdätään, ja maalatuista figuista saa sitten taulukon mukaan pisteitä. Figuilla itsessään ei siis ole väliä, kunhan jotain maalaa. Lisäksi on ”tehtäviä”, joista saa bonus-pisteitä. Täytyy vielä hieman tarkemmin tutkia tuota ja arvioida, että paljonko sitä ehtisi maalaamaan, mutta noin niin kuin yleisesti ottaen toimisi varmaan ihan mukavana maalausmotivaattorina. Mutta joku suunnitelma olisi hyvä kehittää haasteen kanssa tai ilman, viime ajat on tullut maalattua yksittäisiä figuja ja sillä tavalla maalattuna ei kovin nopeasti maalattujen figujen määrä kasva.

Kannattaa myös huomata tuossa reunassa Blogroll, johon olen kerännyt seuraamiani blogeja. Löytyy muitakin näkökulmia aiheeseen. Osa on aktiivisempia, osa passiivisempia, osa käsittelee vähän muutakin, mutta ihan mielenkiinnolla olen niitä lueskellut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.