Turpiin vaan ja kunnolla, 17.11.2014


Se tuli kuin kirkkaalta taivaalta, nimittäin kivi katsomosta suoraan Reikland Reaversin toista kopparia päähän. Ottelun alku Cave Mountain Manglersia vastaan oli siis kovin enteilevä. Kivenheittäjää ei saatu paikallistettua, yleisöä kun oli verrattain paljon eli 24 000 fania melko tasaisesti jakautuneena, mutta kuitenkin hieman enemmän kaaoskääpiöiden puolella. Reaversilta puuttui avauksesta siis yksi juoksijoista, joka vammautui avausottelussa. Lipputuloja kertyi kuitenkin sen verran, että joukkue sai palkittua vakituisen lääkintähenkilön.

Koppari joutui kentän sivuun paikattavaksi ja Reavers lähti hyökkäykseen vajaalukuisena. Ensi alkuun ennalta valittu taktiikka ”pysy etäällä vihollisista” toimi melko lailla hyvin, mutta kun kaaoskääpiöt huomasivat ylivoimansa kentällä, niin suhdeluku jatkoi kallistumistaan heidän hyväkseen. Hyökkäys muuttuikin nopeasti viivytystaisteluksi, jossa pyrittiin suojelemaan omaa maalia mitä uhkarohkeimmilla suorituksilla. Mikään ei kuitenkaan lopulta riittänyt, vaan aivan ensimmäisen jakson loppuun Manglers sai kannettua pallon maalialueelle ja siirtyivät 1-0 -johtoon. Mainittakoon, että tässä kohtaa Reaversilla oli kentällä viisi pelaajaa, joista osa tajuttomina.

Hyökkäystä yrittämään

Hyökkäystä yrittämään

Toisen jakson alkuun lähdettiin puolustusasemista, mutta tappiolla. Lääkintämiehet tekivät parhaansa ja kentälle saatiin 8 pelaajaa. Sen verran joukkue oli kuitenkin pyörällä päästään, että melko nopeasti taululla komeilivat lukemat 2-0. Reavers lähti painostamaan vastustajaa voimakkaasti kiertämällä sekä oikealta että vasemmalta vastustajan linjan taakse. Alivoimainen joukkue ei kuitenkaan pystynyt piiritykseen ja vastustaja tuli keskeltä läp. Vieressä muuten liki ainutlaatuinen tilannekuva juurikin siitä hetkestä, jolloin Reavers keräsi pelaajansa seuraavaan aloitukseen. Pelaajia oli tolpillaan tässä kohtaa seitsemän.

Hyökkäys lähti käyntiin oikean laidan kautta, mutta härkäkentauri puikahti linjaan jääneestä aukosta ja kaaoskääpiöt vyöryttivät 3-0 -maalin ottelun loppuhetkillä. Todettakoon, että tässä vaiheessa molemmat joukkueet olivat kompastelleet kengännauhoinsa jo melko lailla urakalla ja nähtiinkin liuta tilanteita putkeen, jolloin mikään ei tuntunut onnistuvan kummaltakaan.

Lähikuva 2-0 -maalin jälkeisestä aloituksesta

Lähikuva 2-0 -maalin jälkeisestä aloituksesta

Aikaa ei ollut enää paljoa, mutta kuitenkin sen verran, että jotain ehti vielä yrittää. Hyökkäysryhmitys oli melko lailla edellisen kaltainen, mutta tällä kertaa ryhmityttiin vasemmalle. Joukkue laittoi kaiken peliin, pallon vielä ollessa ilmassa pelaajat ottivat sivuaskeleita ja ryhmittäytyivät uudelleen suurinpiirtein keskelle kenttää, jonne melko lailla lyhyeksi jäänyt avauspotku suuntautui. Suoraan pallon alla ollut linjamies ei palloa saanut näppeihinsä, mutta vieressä ollut heittäjä sai kopin. Harjoitellun suunnitelman mukaisesti joukkue ryhmittyi vasemmalle, pallonkantaja heitti pallon juoksijalle, joka lähti etenemään. Tässä kohtaa alkoi peli luistaa, hobgoblin lensi syrjään ja laidassa oli aukko, josta juoksija ja perässä seurannut koppari juoksivat läpi.

Kaaoskääpiöt lähettivät hobgoblinit ja härkäkentaurin pallomiehen kimppun ja saivatkin hänet irti pallosta, mutta pallo lensikin katsomoon. Kivenheitto meni kääpiöille, mutta pallo heitettiin melkein kaaoskääpiöiden maalialueelle. Viimeiset hätäiset puolustuksenrakentelut ja miesten blokkailut joidenka jälkeen kaaoskääpiöiden vuorot oli käytetty. Pallo oli yksinään kentällä, koppari näki tilaisuutensa ja onnistui haparoiden irtautumaan kolmesta pitelijästään, juoksi yhden puolustajan ympäri, nappasi pallon varmasti maasta ja kurottautui kohti maalialuetta. Äärimmilleen venyttäen ja hieman ehkä haparoidenkin hän kuitenkin lopulta pääsi maalialueelle ja kavensi viime hetkellä tilanteeksi 3-1. Ansaitusti hänet palkittiin myös joukkueen parhaana.

Tässä ottelussa suoritusmerkintöjä keräsivät tyystin eri pelaajat kuin ensimmäisessä ottelussa, mutta kun jälleen ainoan maalin tekijä palkittiin parhaana, niin joukkueessa tapahtui kehitystä. Jäämme vielä odottelemaan, että mitä vinkkejä koppari valmentajalta saa ennen kuin melko lailla piesty joukkue seuraavan kerran asettuu pelikentälle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.