Tähtiörkit 19.11.2014


Scrappa Sorehead

Scrappa Sorehead

On tässä päivänä muutama ehtinyt päivänä muutamana ehtinyt hieman maalatakin välillä, ei ole kaikki aika mennyt Blood Bowlin pelaamiseen. Jo jonkin aikaa työn alla olleet goblineiden tähtipelaajat (jotka pelaavat toki myös örkkien joukkueissa ja muissakin) saivat viimeiset maalisilauksensa tänään. Ensimmäisenä kuvassa Scrappa Sorehead, josta tuli ihan ok. Hyppykepin pää ei oikein miellytä, sinisestä tuli liian tumma eikä kelloihinkaan tullut ihan haluttua kullan kiiltoa. Jalkarätteihin ja pomppukepin jouseen puolestaan olen hyvinkin tyytyväinen ja punavihreä väriyhdistelmä nyt tunnetusti toimii. Otsikossa lukee tähtiörkit sen takia, että ne on maalattu örkkijoukkueeni väreihin, tosin eipä minulla goblin-joukkuettakaan ole… Liigapeleissä nämä eivät hetkeen esiinny, mutta sainpa nyt ainakin keskeneräiset työt pois pöydältä.

Bomber Dribblesnot

Bomber Dribblesnot

Tässä kuvassa Bomber Dribblesnot tutussa punavihreässä värityksessä. Tästä tuli tummempi kaveri kokonaisuudessaan, mustat pommit, ruskea säkki ja rengashaarniska tummentavat aika lailla pientä figua. Luovuin puhtaan valkeista hampaista näiden kohdalla, Bomberin isoista hampaista vähän kellastumaa erottaakin. Hatun ja vyön pääkalloa olisi varmastikin voinut vielä hioa, mutta tähän riitti kärsivällisyys.

Tällä hetkellä pöytä on ikään kuin puhdas, ei ole keskeneräisiä maalauksia. Muutaman Blood Bowl -henkisen figun parin LotR-figun ohella pohjamaalasin, jossain välissä putsasin valusaumoja läjästä figuja ja sen superliimankin sain hankittua. Täytyy joku päivä käydä ostamassa vielä uusia maaleja ja tuoretta green stuffia, niin eiköhän ala taas ukkoja valmistua.

Muissa uutisssa mainittakoon, että sain lopultakin nimettyä Reikland Reavers -joukkueeni pelaajat ja loin liigaa varten uuden sivun (löytyy tuolta yläpalkista). Sieltä löytyy joukkueen kokoonpano kuhunkin otteluun toivottavasti kaikkine tarvittavine ja oikeine tietoineen. Päivittelen sitä aina otteluiden jälkeen, niin pysyn itsekin kärryillä ja vastustajat voivat käydä vakoilemassa. Ja sekin vielä, että maanantaille tuli sovittua seuraava Blood Bowl -ottelu, vastaan asettuu bretonnialainen joukkue.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s