Brienne, 26.11.2014


Brienne, Reikland Reavers cheerleader

Brienne, Reikland Reavers cheerleader

Menestyksen puuttumista voi korjata monella tapaa, yksi halvimmista on palkata huutosakkia, joka toivottavasti auttaa saamaan vähälukuisenkin yleisön joukkueen taakse – näin tuumailtiin Reikland Reaversin johtoportaassa. Ja kun kuvan kaunis Brienne oli sopivasti töitä vailla, niin monta ongelmaa ratkesi kertaheitolla. Vasemmalla siis Reikland Reavers -joukkueen tuore cheerleader, Brienne.

Briennen univormu myötäilee niin värien kuin materiaaliensakin suhteen aika lailla pelaajien pukeutumista, olkoonkin että on vähän niukempi. Sini-valko-keltainen värimaailma tulee kauniilla tavalla esiin ja metallisaappaissa on varmasti mukava hyppiä kentän laidalla.

Briennen ensiesiintyminen tositoimissa tapahtuu tämän viikon perjantaina kun Reavers kohtaa kauden neljännessä ottelussaan Blizzard Boysin. Saamme nähdä piiskaako Brienne joukkueen vihdoin voittojen tielle.

Bloodweiser Babe

Bloodweiser Babe

Tässä on puolestaan vielä aavistuksen verran keskeneräinen Bloodweiser Babe, joka jossain vaiheessa päässee tarjoamaan rohkaisevaa juomaansa heikommin kentällä pärjääville pelaajille. Vähän vielä pohdiskelen, että tulisiko värimaailman heijastella Reavers-värejä vai olla jotain ihan muuta Bloodweiser-väreissä. Tällöin typy pääsisi muitakin joukkueita auttamaan vähemmän epäilyksiä herättäen. Jälkimmäinen lienee se valitsemani tie, mutta katsotaan nyt. Typy tuskin valmistunee vielä perjantain koitokseen.

Näiden maalailujen lisäksi olen pyrkinyt valmistautumaan siihen aiemmin mainitsemaani maalaushaasteeseen pistämällä maalauskuntoon läjää figuja. Sääntöjen mukaan, kun figut kerran saa koota, putsata valujämistä ja pohjamaalata ennen haasteen alkua, niin näin hitaalle maalaajalle, jolla on rajallisesti aikaa, on hyväksi tehdä pohjatöitä varastoon ja käyttää haasteaika sitten tehokkaasti maalaamiseen. Saa nähdä kuinka käy, reilun viikon päästähän sekin jo alkaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.