Bloodweiser Babe Ruth, 7.12.2014


Ruth

Ruth

Sain tämän Bloodweiser Baben lopulta viimeistelyä valmiiksi ja nimesin hänet Ruthiksi. Oikeastihan siis kyseessä on vanhahko Dark Elffien Cauldron of Bloodin mukana tuleva Witch Elf, mutta suippokorvat eivät näy ja kädessä on malja, niin käy vallan mainiosti Bloodweiser Babesta. Mitään konversioita ei siis tarvinnut tehdä, pelkkää maalia vain. Tästä tuli aika hyvän näköinen omasta mielestäni, viitta onnistui hienosti, mutta pääkoristeet/sarvet jäivät vähän suttuisiksi.

Jos nyt siis tulee liigapeleissä tarvetta tasoituksille, niin tässä on nyt sitten ainakin käyttökelpoinen figu. Enemmän tarvetta omalla kohdallani olisi tosin apteekkarille ja ehkäpä uudelle juoksijalle, niin olisi niitäkin sitten neljä. Ogreksi sopivan figun löysinkin jo varastostani, jos en ole sitä muistanut mainita. Joukkueen kassassa vaan ei ole rahaa ogreen, mutta uuteen juoksijaan kyllä.

Ruth takaa

Ruth takaa

Tässä kuva vielä takaapäin, niin näkyy punainen viitta kultasomisteinkin mukavasti.

Nyt kun tämä on alta pois, niin voin keskittyä maalaushaasteen figuihin, niitäkin ehdin tänään jo aloittaa. Katsellaan niitä sitten valmiina.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s