Frodo, 23.12.2014


Frodo ja Sormus

Frodo ja Sormus

Tällainen valmistui tuossa jo lauantaina, mutta en muistanut sitä täällä julkistaa kuin vasta nyt. Aiemmin esitellyn Klonkun kaverina tunnettu Frodo ja Sormus. Peliteknisesti vähän ehkä huono, koska ei ole edes asetta kädessä, mutta Sormuksellahan nyt tietenkin saa aikaan vaikka mitä. Paidan napit unohdin maalata, mutta ehkä ne ovat reissussa rähjääntyneet… Kuvasta voi olla vaikea nähdä, mutta takki ja housut ovat erisävyistä ruskeaa.

Silmiin saa kiinnittää huomiota, maalasin nämä pikkuhobitin pikkusilmät aiemmasta tavastani poiketen, eli ensin musta täplä silmän kohdalle ja sitten hyvin pieni valkoinen piste silmän ulkoreunalle. Toimii tässä ainakin aika hyvin, kun Frodo joko näkee jotain pelottavaa tai kamppailee Sormuksen kanssa. Vaikea sanoa, että onnistunko maalaamaan samantapaisia silmiä enää kenellekään muulle, Fantasy Battlen mulkosilmille tällainen tyyli ei välttämättä edes sovi, mutta realistisemman mittakaavan figuille kylläkin.

Tämänkin jälkeen on jo figuja valmistunut, mutta koska maalaukset julkaistaan vasta viikonloppuna maalaushaastesivulla, niin saatte odottaa niitä kuvia ensi viikkoon.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.