Orc Arrer Boyz, 30.12.2014


IMG_6159

Orc Arrer Boyz

 

Tällaiset tuli maalattua tuossa ennen joulua, mutta enpä ehtinyt niitä tänne laittaa näytille, vaikka kuinka piti olla kiireetön joulu. Toki osansa oli silläkin, että maalaushaasteessa nuo julkaistiin vasta lauantai-iltana, joten en niitä heti tuoreeltaan täällä voinut edes julkaista.

Kyseessä on siis neljä kappaletta vanhahkoja Fantasy Battlen örkkijousimiehiä, jostain 90-luvun alkupuolelta. Silloin aikanaan maalasin paketillisen noita, nyt niitä on vuosien varrella kertynyt hieman lisää ja ne alkavat nyt päästä maaleihin. Ne ovat melko selkeitä maalattavia, joten sopivat sikäli hyvin maalaushaasteen piiriin. Tarkkasilmäisimmät jo huomasivatkin, että värivalinnoissa en ole lähtenyt tähän päivään, vaan mallina on käytetty vanhan laatikon kansikuvaa (tai oikeammin sen pohjalta aikanaan maalaamiani figuja). Blood Red -maalia on sen verran vähän jäljellä, että kokeilin näihin muita värejä. Evil Sunz Scarlet Mephisto Redin päällä toimii ihan kivasti, Goblin Green on sopivan vihreää ja niin edelleen. Pääkalloja en enää maalaa kirkkaan valkoisiksi, vaan nykyään Ushbati Bonella, jonka päälle pyyhkäisen Reikland Flesh Shadea. Yleisesti ottaen olen näihin melko tyytyväine, vaikka kukin näistä varmastikin otti enemmän aikaa kuin Frodo tai Klonkku, joten se siitä rivimiesten nopeasta maalaamisesta…

Näitä on tulossa lisää, kourallinen on jo melkein valmiina ja pari muuta ovat jo käyneet maalinpoiston. Muitakin samanhenkisiä taistelijoita tulee vuodenvaihteen jälkeen lisää. Ja kaikkea muuta tietenkin. Oli muuten hieno aurinkoinen ja luminen päivä, kun tuon kuvan ikkunan edessä nappasin, tuli oikein hyvänvärinen ja niin edelleen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.