Dark Eldar Hellion, 1.1.2015


Tämäkin figu valmistui jo jouluaatonaattona, mutta saatiin vasta eilen julkaistua maalaushaastesivuilla tietoliikenneongelmien vuoksi. Ei niistä sen enempää, vaan esitellään itse figu.

Dark Eldar Hellion

Tällä on pitkä tarina, aikanaan kun 2000-luvun alkupuoliskolla pelasin ”paljon” Warhammer 40K:ta, niin armeijani oli Dark Eldar. Figuja löytyi aloituspaketista ja ne olivat näyttäviä. Alkuun niillä tuli menestystä, mutta sittemmin ainakin omat pelitoverini oppivat pelaamaan niitä vastaan paremmin kuin minä niillä. Jossain kohtaa sain käytettynä ja ehkä jostain alestakin näitä Hellioneita, viimeisimpiä figuja, joita armeijaan hankin. Kuusi näistä oli ehjiä, mutta yhdeltä puuttui ase. Se sitten jossain GW Mail Order -kimppatilauksessa tuli tilattua, mutta ennen kuin se saapui olin jo muut maalannut. Sittemmin siirryin pelaamaan Space Marineilla ja into maalata Dark Eldareita tietenkin väheni. Pikkuhiljaa hiipui pelaaminen kokonaan, joten ei ihme, että tämä jäi pyörimään nurkkiin.

Maalaushaasteessa oli kuitenkin bonus-kierroksella aiheena ”Mount(s) and Rider(s)”, ja koska en liiemmälti pidä hevosten maalaamisesta jostain syystä, niin valintani kohdistui tähän. Saisinpahan tämänkin yksinäisen figun hyvällä syyllä maalattua pois. Olis mulla ollut sitten myös Dark Elf, joka ratsastaa Cold Onella, mutta päädyin silti tähän. Ongelmaksi muodostui seuravaksi se, että vaaleanvioletti (vai mikä ikinä mahtoikaan olla) Miniature Paintsin maalini oli vuosien mittaan loppunut ja kuivahtanut, joten aseen maalaamiseen oli kehitettävä jotain uutta. Maali loppui jo aikoja sitten, sitä tarvittiin myös Space Marineihini, enkä silloinkaan löytänyt sopivaa väriä enkä saanut aikaiseksi kokeilla värien sekoittamista. Ei tälläkään kertaa oikein toiminut, Tentacle Pink on liian vaalea ja kirkas varsinkin näin vaaleassa figussa ja tuo varmasti erottuu joukosta. Tosin eipä ole pelejäkään tiedossa… Muutoin tuo on maalattu melko simppelisti, siniset kohdat ovat Blue Inkillä pesty suoraan kirkkaan metallivärin päälle. Leiskuva tukka on Blood Rediä ja Red Inkkiä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.