Sääntöinventaario – II Osa, 4.1.2015


Kun on noita Warhammer Fantasy Battlen figuja tullut tässä viime aikoina muutama maalattua, niin tehdäänpä kevyt sääntöinventaario senkin pelisysteemin sääntöjen osalta. Tätä kyseistä peliähän en ole koskaan pelannut, vaikka figuja on tullutkin kymmeniä maalattua. Kavereita kiinnosti enemmän futuristinen tulevaisuussota kuin tämä fantasiataistelu. Itseäni jotenkin kiehtoisi suurten yksiköiden töniminen laudalla, mutta ehkäpä siihenkin tarpeeseen joku toinen peli sopisi paremmin. Joka tapauksessa, jos tätä peliä joskus pelaan, niin on mulla sitten ainakin jonkun verran omia itse maalattuja figuja käytössä.

Warhammer Fantasy Battle, 2002

Warhammer Fantasy Battle, 2002

Vaikken olekaan koskaan pelannut, niin sääntöjä löytyy kyllä. Tämän sääntökirjan ostin joskus aikanaan käytettynä, se olisi silloin ollut muistaakseni jopa ihan uusimman version opus. Nyttemmin lienee tullut versio jos toinenkin tämän jälkeen. Jos oikein muistin katsoa, niin vuodelta 2002. Samantapainen sääntökirja kaikin puolin kuin Warhammer 40K:n kolmannen laitoksen sääntökirja, jota tuli aikanaan selattua ja pelattua paljonkin.

Warhammer Dwarfs Army Book 2000

Warhammer Dwarfs Army Book 2000

Kääpiöt ovat aina olleet lähellä sydäntäni, niinpä sopivan hetken tullen ostin myös kääpiöiden armeijakirjan FB:hen. Tarkoitus oli tietenkin se, että kun niitä figuja kuitenkin aina välillä maalailee, niin tulee maalattua sitten sillä tavalla fiksusti, että ne ovat pelikelpoisia. Tai lähinnä kai figuja ostaessa tuo seikka olisi syytä pitää mielessä… Noo, oli miten oli. Lienee tämäkin kirja jo aikansa elänyt, mutta lienee nyt ainakin sinnepäin. Ja saattaahan sitä käydä niinkin, että jos tätä joskus pelaa, niin se saattaa tapahtua omistamillani säännöillä, jos ei siis löydy pelikaveria, jolla olisi uudemmat säännöt. Epäilen tätä kuitenkin vahvasti.

Warhammer Realm of Chaos, 1997

Warhammer Realm of Chaos, 1997

Kaikissa meissä asuu pieni keräilijä, itsessäni ehkä vähän isompikin. Tämmöisenkin jostain huuto.netistä taisin ostaa, siinä on muovit päällä ja niin edelleen. Näitä tosin näkyy aina silloin tällöin myynnissä ihan vastaavassa kunnossa, joten tuskin tämä mikään suuri harvinaisuus on. Realm of Chaos Warhammer Supplement vuodelta 1997, joten tämä ei ainakaan ole yhteensopiva tuon sääntökirjani kanssa, joten tätä tuskin tulee avattua ainakaan sen takia. Ehkä joskus jonain heikkona hetkenä pitää tähänkin tutustua, mutta epäilen vahvasti. Täytyy ehkä ostaa avattuna sama paketti, niin näkee mitä tämä on syönyt ja laittaa tämä muovikääreissään jonnekin tallelokeroon.

Tämmöinen päivitys tällä kertaa, ensi kerralla sitten taas varmaankin figuja tai muuta juttua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s