Vihreähipiäisiä jousimiehiä, 6.1.2015


Orc Arrers

Orc Arrers

Tämmöistä tuli valmiiksi viime viikolla, eli neljä örkkijousimiestä neljän örkkijousimiehen jatkeeksi. Oikaisin maalauksessa sen verran, että jätin nutusta Mephisto Redin pois ja vetelin suoraan valkoisen päälle Evil Sunz Scarlettiä – hyvin tuntuu yksikin kerros peittävän ja antavan väriä. Hampaistakin jätin valkoista pois. Valmistuivat rutiinilla mukavan vauhdikkaasti, kun niillä edellisillä tosiaan vähän harjoitteli.

Näitä on nyt sitten yhteensä 13, kahdeksan uutta ja viisi iänkaikkisen vanhaa. Pari vielä odottaa maalinpoistoa, mutta sitten on kaikki tätä laatua valmiina.

Goblin Arrers

Goblin Arrers

Ja kun nämä tosiaan valmistuivat varsin sukkelaan (ja loppuivat), niin ehdin maalata viikolla muutakin. Kolme goblin-jousimiestä tuossa oikealla, muutama lisää vielä tulossa. Näistä päätin tehdä yksilöllisiä, eli jokaisella on erilainen hattu. Muutoin maalaus ja värivalinnat ovat aika lailla samat kuin noilla isoveljillään. Vihreän inkin tosin laitoin ihon päälle, tuli vähän tummempia ja erottuu pienemmät yksityiskohdat vähän paremmin. Näille olen maalaillut alkuviikosta lisää kavereita, niiden jälkeen onkin sitten tulossa vähän jotain uutta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s