Örkkiostoksia, 8.1.2015


Vanhoja WHFB-örkkejä ja -goblineita

Vanhoja WHFB-örkkejä ja -goblineita

Postimies käy täällä aika ahkeraan, tänäänkin tuli postissa figuja. Jälleen kerran edullista muovia huuto.netistä, tällä kertaa tosin vain pohjamaalattuna. No, alustat on kanssa tehty, ne täytynee vaihtaa, kun tuota ruohoa on joka puolella ja vähän kengissäkin. Fanatic oli jo ostohetkellä vähän kärsinyt, mutta sen saanee korjattua.

Mitä tässä nyt sitten on. Takarivistä vasemmalta alkaen ensimmäisenä on örkkijousimies, joka tekee yksiköstä lukumäärältään parillisen. Seuraavana saman sarjan miekkaörkki, näitä on maalausjonossa muutenkin, tulossa ihan sopivan kokoinen yksikkö. Kolmas on mustaörkki, joka kokenee uudelleensyntymisen Blood Bowl Black Orc Blockerina, on niitäkin sitten neljä. Jo mainittu fanatic jäänee laatikon pohjalle pyörimään epämääräiseksi ajaksi. Eturivissä sitten pari tutun näköistä goblinia, nämäkin päätynevät aika nopsaan maalausjonoon täydentämään jousimiesyksikköä. Oikealla sitten pari goblin keihäsmiestä, joilla ei ole niin kiire, kun muita vastaavia ei juurikaan ole.

Koko paketti hintaan 5 euroa ja ykkösluokan postimerkki, joten melko edukas paketti tämäkin. Tällä kertaa figut jopa pääsevät ”käyttöön” tai ainakin maalatuksi ja toimintavalmiuteen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s