Suunnitelmat, 16.1.2015


Aktiiviset ja hyvämuistiset lukijat varmaan muistavatkin, että aina silloin tällöin suunnittelen maalaustulevaisuuttani. Hyvin vanhaa suunnitelmaa muistelin lokakuussa, tässä linkki siihen. Maalaushaasteen myötä ihan puolivahingossa sain vetäistä tuolta listalta yhden rivin ylitse, en edes muistanut että Hellion oli tuolla listalla, kun paperi taas yksi ilta osui käsiini ja lukaisin sen läpi. Mutta niin vain sitä edistystä tapahtuu. Melkein heti listan julkaisun jälkeen sain vetäistä siitä yli gondorilaiset. On todettava, että varsinkin maalaushaasteen myötä edistystä on maalausrintamalla tapahtunut paljonkin, liki joka päivä olen käyttänyt ainakin pienen hetken maalaamiseen tai figujen valmisteluun.

  • Wychit
  • Barrowwights
  • Dwarfs
  • Talos
  • Gandalf’s Cart

Tuollaiset vielä siltä listalta löytyy, mutta kovin paljoa ei välttämättä tapahdu. Gandalfin kärryt saatan jossain välissä tehdä, sitähän jo aloitin aikanaan kasaamaan huomatakseni vain pikaliimani kuivuneen. Kääpiöitä maalailen varmaankin pikkuhiljaa aina silloin tällöin, niitä vaan tuppaa tulemaan lisää jatkuvasti. Talos on noista varmaan se viimeisin, mutta katsotaan nyt.

Uutta fyysistä listaa en ole saanut aikaiseksi, mutta maalaushaastetta ajatellen olen hieman tehnyt suuntaviivoja. Tällä hetkellä työn alla ovat Mansions of Madnessin loput hirviöt, kaikki ovat vähintään pohjamaaleissa ja osa on vain viimeistelyä vaille. Osan möröistä laitan maalaushaasteen Myth-viikkotehtävään, mikäs sen myyttisempää kuin pari shoggothia?

Näiden jälkeen sutaisen loput örkki- ja goblin-jousimiehet, niitä taitaa olla yhteensä viisi. Sitten olisi tarkoitus maalata hiukan LotRin figuja, muutama osuu viikkotehtäviin hyvin ja muutamaa tarvitaan taas ihan pelikäyttöön. Pari on muuten vaan mukava saada alta pois, ehkä ne kärrytkin siinä tulevat. Mikäli aikaa jää, niin käyn taas örkkien pariin, perustaistelijoita odottaa väriä. Näillä päästään varmaan aika hyvin maaliskuun loppupuoliskolle, ja jos ei, niin maalaamattomia figuja kyllä löytyy.

Tuossa edellisessä kappaleessa mainitsinkin jo epäsuorasti, mutta ensi tiistaina olisi tarkoitus pelata LotRia. Siihen en ehdi uusia figuja maalata, mutta ehkäpä sitten seuraaviin koitoksiin, sillä tuskinpa se kertaelämykseksi jää. Toivottavasti ei ainakaan. Eiköhän tässä ollut riittävästi suunnitelmia (ja liian vähän kuvia) perjantai-illalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s