Warbases-ostoksia, 19.1.2015


Aluslevyjä

Aluslevyjä

Nämä ostokset laitoin tulille jo ennen joulua, mutta vasta viime perjantaina oli postia käyty tuomassa, ja kun ei laatikkoon mahtunut, niin sain vasta tänään hakea konttorista. Oikealla näkyvät neliskulmaiset laatat ovat MDF-levyä, 40x40mm ja 40x120mm kooltaan. Ajattelin asetella ostamani Hail Caesar -kreikkalaiset noille, niin ne sitten ovat kenties pelikelpoisilla alustoillakin joskus. Näitä sai ostaa suurinpiirtein minkäkokoisina levyinä vain, mitä pienempi levy, niin sitä enemmän pussissa ja sitä rataa. Nämä riittävät alkuunsa ihan hyvin ja riittää mahdollisiin tuleviinkin projekteihin. Ostin kahta eri kokoa, että pystyy isompaakin joukkoa liikuttamaan kerralla, mutta onnistuu myös jakaminen pienempiin. Kummankin pussin hinta oli 1,40 euroa.

IMG_6206

Nuo neliskanttiset ovat siis oikeastaan pelikäyttöön, mutta nämä taas sitten enemmän näyttelykäyttöön. Nuo kolot ovat 25mm halkaisijaltaan ja 3mm syviä, eli juurikin sopivia GW:n pyöreäpohjaisille figuille. Pysyy rivit vitriinissä paremmin ojennuksessa, kun kerralla liikkuu kahdeksan ukkoa samaan suuntaan yhden sijaan. Näitäkin on siis tarjolla erikokoisina, haluamallaan syvyydellä ja kolojen määrällä, jonkun verran kai pystyy kolojen kokoonkin vaikuttamaan. Kai nämä pelissäkin menee, varsinkin alkuvaiheessa kun joukko liikkuu suurinpiirtein yhtenä kasana. Näitä tilaan ainakin lisää jatkossa, sen verran näppärän oloisia, 2,04 euroa maksoivat kappaleelta, joten eivät nämä ihan ilmaisia kuitenkaan olleet.

Warbases-rakennuksia

Warbases-rakennuksia

Alunperin tilaukseni koski siis noita ensinmainittuja laattoja, mutta kun valikoimaa selasin, niin päätin tilata myös noita näyttelyalustoja. Jo surffaillessa luin sotavasara.netistä, että tuolta saa myös laadukkaita rakennuksia, joten piti niitäkin tilata kokeeksi. Kuvassa yksi vartiokoppi ja kahdet erilaiset kärryt. Edellisten tapaan laserilla poltettua MDF-levyä, joten mukava savun aromi seurailee tilausta. Noista näkee klikkaamalla varmaan hinnatkin jo. Kokoamisohjeita ei ole, mutta näyttävät sen verran simppeleiltä, että eiköhän ne koottua saa. Tulee mukavaa maalaismiljöötä peleihin, kun on parit heinävankkurit siellä pellon reunassa tai talon nurkalla.

Warbases-figuja

Warbases-figuja

Näillä maalaismiljöö vain paranee, eli en voinut vastustaa kiusausta kokeilla Warbasesin kauppaamia metallifigujakaan. Neljä mufflon-lammasta kustansi 3,50 euroa, kolme fasaania 2,23 euroa ja verikoira 1,27 euroa. Aika pieniähän nuo ovat, jos on tottunut GW:n eläimiin, mutta eiköhän nuo vähän realistisempaan 28mm:n skaalaan sovi ihan helposti. Katsotaan sitten, kun on liimattu alustalle ja maalattu, niin voin tehdä vähän kokovertailua.

Kaiken kaikkinensa koko paketti postitettuna Englannista Suomeen kustansi 33,66 euroa, josta postikuluja vajaa seitsemän euroa. Toimitusaika oli melko pitkä kärsimättömille, mutta tuossa nyt oli kaikki joulut, uudetvuodet ja loppiaiset välissä ja aika pitkälti noita MDF-tuotteita tehdään tilauksesta, tuskin kaikkea ainakaan on jatkuvasti varastossa valmiina. Näillä puheilla ihan onnistunut kauppa, tuotteet tulivat kuplamuovissa ehjänä perille, mitään ei puutu ja niin edelleen. Lisää raporttia sitten kun on koottu ja maalattu. Uutta tilausta tulen jossain kohtaa tuohon puljuun kyllä melko varmasti laittamaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s