Kauhuja, 22.1.2015


IMG_6193

Noita ja zombiet

Niin paljon kaikenlaista muuta kirjoitettavaa, että ei ole ehtinyt valmistuneista figuista kertomaan juuta eikä jaata. Tässä kuitenkin jo liki viikko sitten valmistuneet Mansions of Madness -hirviöt. Nämä yhdeksän olivat viimeiset ihmisenmuotoiset hirviöt, enää on jäljellä muun muotoiset ja sitten itse tutkijat. Hain näihin vähän tummempia sävyjä kuin aiempiin, jotka toki näyttivät hyviltä, mutta vähän liian räikeiltä 1920-luvulle. Rajatulla paletilla sain aika hyvää yhteinäisyyttä myös värien puolesta, vaikka eiväthän nämä nyt minään sotajoukkoja koskaan pelissä esiinnykäään. jätin myös washien käytön minimiin. Mutta näyttävät ainakin siinä mielessä yhteensopilta, että ovat uskottavasti samasta ajasta ja paikasta.

IMG_6197

Tumma nuori, kultistit ja maanikko

Noidan suhteen olin vähän vapaamielisempi, noidat eivät muutenkaan varmaan hirveästi piittaa siitä, että mitä muut ajattelevat heidän pukeutumisestaan tai hiusväristään. Tuossa oikealla näkyvä tumma nuori näyttää valokuvassa luontoa huonommalta, jotenkin valkoinen pohjamaali tuikkii tuossa enemmän läpi kuin luonnossa.

IMG_6199

Maaninen maanikko

Maanikosta tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni varsin näyttävä. Tällä kaverilla silmätkin pysyivät siisteinä ja sopivan maanisina, monilla muilla niistä tuli harmillisesti vähän tuhruja enkä syystä tai toisesta jaksanut lähteä niitä enempiä korjailemaan. Toki pelipöydällä niitä katsellaan kauempaa kuin näissä lähikuvissa, joten sinällään eivät niin paljoa haittaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s