Ostettuja haltioita, 30.1.2015


Lord of the Rings High Elfs

Lord of the Rings High Elfs

Niin se vain taitaa olla, että kun harrastus niin maalaamisen kuin pelaamisen suhteenkin elpyy ja yltyy, lopputuloksena ei suinkaan ole vähentyneiden maalaamattomien figujen määrä vaan pikemminkin päinvastoin. Jatkuvasti tulee ostettua uutta ja enemmän tai vähemmän tarpeellista, vaikka entisiäkin on vaikka kuinka. Tosin sinällään tämä ostos oli fiksu(?), sillä jos ja kun tulen pelaamaan lisää LotRia jatkossa, niin pystyn sitten pelaamaan myös haltioilla vähän joustavammin. Aiemmin ostettu kapteeni ja lipunkantaja tuovat jo itsessään lisävaihtoehtoja, nyt muutamia rivimiehiä tuomaan syvyyttä ja valinnanvaraa. Sääntöjen mukaan kun lähtökohtaisesti jokaista jousimiestä kohden tulee olla kaksi jousetonta ja tämän hetkiset varastoni ovat haltioiden osalta tasan puolet ja puolet, niin jousettomille oli tarvetta. Tarkoitus oli ostaa niitä neljä, jolloin saan kaksi täyttä warbandia. Myyjä oli kuitenkin hieman haluton myymään vain miekkahaltioita, joten ostin neljän miekkahaltian lisäksi kuusi(!) jousihaltiaa. Eli kun nuo joskus saan maaleihin, niin tasapaino on entistä enemmän vinksallaan….

No, tarkoitus on saada nuo miekkamiehet ensin maaleihin ja jousimiehet sitten joskus, kun on tekemisen puutetta tai muuten vaan tarvetta niille. Tai sitten haluan maalaamattomat haltiat pois laatikoista. Tarkoitus on pitää silmät ja korvat auki, jos jostain sattuisi saamaan metallisia keihäshaltioita, ne toisivat ihan uuden ulottuvuuden sotajoukkoon. Mielestäni mulla joskus oli niitä avaamattomissa blistereissä, mutta olen ne tainnut myydä/vaihtaa takavuosina pois johonkin sillä hetkellä hyödyllisempään.

Tällä hetkellä maalailen juurikin aiemmin ostamiani kapteenia ja lippumiestä, valmistuvat aika nopsasti melko vähillä väreillä, joten ainakin nuo miekkamiehet valmistuvat luultavasti hyvinkin pian. Ja koska jousihaltiatkin on pohjamaaleissa (toisin kuin mitkään muut figuni), niin luultavasti nekin ennen pitkää valmistuvat.

Jotain tolkkua ostoksissani ja maalauksissani on kuitenkin viime aikoina ollut, sillä yleensä ostoksista on hyvin nopeasti ainakin osa päätynyt maalatuiksi. Joten vaikka vanhat figut eivät olekaan vähentyneet huimaa tahtia, niin kovin paljoa ei sinne periaatteessa ole tullut lisääkään. Ne kääpiöt ja goblinit voi melkein unohtaa tästä, koska ne olivat ikään kuin kylkiäisinä siinä paketissa, jonka ostin kirjojen takia… Valehtelemalla kummasti totuus kaunistuu.

Noista haltioista maksoin muuten sen euron per figu ja pari euroa postikuluja, eli 12 euroa. Ei mikään poskettoman halpa, mutta itsepä tarjosin. Noita olisi toki saanut kaupasta uutenakin samassa paketissa gondorilaisten miekkamiesten kanssa vain hitusen kalliimmalla, mutta kun niillä gondorilaisilla teen vieläkin vähemmän kuin jousihaltioilla, joten kai tämä oli ihan fiksua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.