Sekalainen seurakunta, 2.2.2015


IMG_6239

Shoggoth

Harvinaisen sekalainen seurakunta valmiita figuja tällä kertaa. Valmistuivat tuossa viime viikon perjantaina ja lauantaina. Ensin toinen Shoggoth, nyt on sitten kaikki Mansions of Madness -pelin hirviöt maalattu. Tästä tuli väritykseltään aika lailla päinvastainen ensimmäiseen verrattuna ja silmätkin maalasin aika lailla enemmän silmiksi tunnistettaviksi. Ihan kelvollinen tuli.

IMG_6242

Warbases Bloodhound

Sitten seuraavaksi ryhmä Warbasesista tilaamiani eläinfiguja, nämä olivat esille jo ilman maaleja jokin aika sitten ostosraportin yhteydessä. Ei näistäkään pöllömpiä tullut, mutta alustakokeiluni ei ihan täysin onnistunut haluamallani tavalla. Tuo vihreä ”pöly” oli hienojakoisempaa kuin mitä odotin, ja niinpä alustoissa näkyy kerroksia. Liimasin siis yhden tai usemman figun 24mm prikalle, niin ovat sitten pelikäytössä ehkä mukavampia. Vielä kun keksisi, että mitä käyttöä noille keksii… Ehkäpä ne menevät objektiiveina jossain skenaariossa tai sitten tuovat muuten vain iloa ja elämää pelilaudalle.

IMG_6243

Warbases Mouflon Sheeps

Ensimmäinen on tuo vihikoira, siitä tuli ihan näköisen oloinen. Tutkin oikein Wikipediasta rodun värivaihtoehtoja ja tuommoinen siitä tuli. Seuraavaksi sitten kaksi paria mufflonilampaita, jotka ovat tuommoisia ruskeita sarvipäisiä lampaita. Nämä kaikki näyttävät minusta vähän pieniltä, mutta ehkä alusta hämää ja toisaalta liiallinen tottumus GW:n ylisuuriin päihin, käsiin ja muihin yksityiskohtiin.

IMG_6245

Warbases Pheasants

Viimeisenä kolme fasaania, naaraat onnistuivat melko helposti, mutta uroksen kanssa sain arvatenkin tehdä vähän enemmän töitä. Lukemattomia keltaisia, ruskeita, metallisävyjä ja ties mitä kaikkea tuohon meni, enkä vieläkään ole ihan tyytyväinen. Päästä tuli kuitenkin sen verran hyvä, että eiköhän nuo fasaaneiksi tunnista.

IMG_6248

High Elf Standard Bearer & Captain

Loppuun sitten vielä pari muuta tuoretta ostosta, eli LotRiin haltiakapteeni ja -lipunkantaja. Nyt saan vähän joustavammin rakennettua haltiapoppoon, kun ei tarvitse Elrondia ja Gil-Galadia ulkoiluttaa ja lipulla saadaan muutenkin vahvoihin taistelijoihin vähän lisää potkua. Tämä sekalainen seurakunta valmistui oikeastaan sen takia, että ei ollut oikein mitään valmiiksi pohjamaalattuna. Tuli sitten napsittua jotain figuja ja maalattua ne. Tällä hetkellä tilanne ei ole muuttunut, suurempi suunnitelma puuttuu, kun maalaushaasteen alkaessa valmistelemani figut on nyt saatu valmiiksi. Maalattavaa toki riittää, siitä ei ole kyse.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s