Tasainen jälleennäkeminen, 3.2.2015


Aiemmin kohdanneet kääpiö- ja goblin-laumat olivat paikkailleet haavojaan ja keränneet uusia vahvistuksia ennen kuin kohtasivat uudelleen Lords of Battle -nimeä kantavassa taistelussa. Tieto goblinien voitosta oli kiirinyt kauas, heidän joukkonsa olivat vahvistuneet uudella kapteenilla ja kuolleiden tilalle oli saatu vahvistuksia. Kääpiöillä meni vähän heikommin, vaikka hekin saivat paikattua rivejään, mutta suurin muutos oli puolituisjoukkion liittyminen vahvistukseksi. Muutokset tekivät sen, että aiempi goblinien miesylivoima oli kadonnut ja yhdistynyt kääpiö-puolituisjoukko oli miesmäärältään vahvempi.

Oman joukkoni kokoonpano oli siis ylipäällikkö kapteeni Ugbag mukanaan Nûzu-peikko ja kuusi goblinia, joilla puolet keihäällä ja puolet kilvillä. Shamaani-Gazdufilla oli mukanaan seitsemän goblinia, kolme keihäällä ja neljä kilvillä. Uusin tulokas oli kapteeni Radbag, joka komensi seitsemän jousi-goblinin osastoa. Tarkka kuvaus täällä.

IMG_6253

Rintamalinjat kohtaavat

Heti taistelun alkajaisiksi molempien puolien jousiaseet tekivät tappavaa työtä, mikä kieli siitä, että tämänkertainen taistelu olisi nopeampi kuin edeltäjänsä. Goblinit lähtivät hurjasti päälle, vain uuden kapteenin alaisuuteen jätetty jousiosasto hieman himmaili ja etsi kohteita nuolilleen. Kääpiöt hieman peruuttelivat, jotta saivat käytettyä jousiaan, mutta riittävän pitkälle se ei riittänyt ja goblin-kapteeni peikon ja kumppanien kera sai heidät kiinni. Kääpiöt pitivät miesylivoimansa turvin puolensa, kunnes goblin-shamaanin johtama joukko pääsi osittain apuun, sivustan jäätyä taistelemaan puolituisia vastaan. Erinomaisina pidetyt puolituisjousiampujat joutuivat tunnustamaan lukumäärältään suuremman goblin-osaston tällä kertaa paremmakseen.

IMG_6254

Lopputilanne

Kuolonuhreja tuli molemmin puolin melko lailla tasaisesti, eikä vaakakuppi siis kallistunut oikein kummankaan puolelle. Noin vuorolla kuusi tai seitsemän molemmat armeijat murtuivat ja muutaman haavan enemmän tehneet kääpiöt voittivat tiukan pelin. Kun viimeksi kääpiöitä lahdattiin liki viimeiseen mieheen, niin nyt taistelu loppui samantien joukkojen murruttua. Kaikki kapteenit ja peikko jäivät henkiin, joten uusintaottelua lienee luvassa.

Tällä kertaa taistelu oli siis aika nopeasti taisteltu, puolisentoista tuntia tehokasta peliaikaa pöydän kasaamisen ja siivoamisen lisäksi. Loppupisteet kääpiöille 16-14.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s