Haltiataistelijat, 9.2.2015


IMG_6259

Warriors of the Last Alliance

Viime viikolla valmistui haltioille kapteeni ja lipunkantaja, tällä viikolla jälleen lisäjoukkoja. Nyt vuorossa neljä haltiaa varustettuina haltiamiekoilla, joita voi käyttää tilanteen mukaan joko yhden tai kahden käden aseina. Vielä kun näille olisi kilvet, niin monipuolisuus olisi astetta paria isompi. Nämä ostin tuossa jokin aika sitten jousihaltioiden kanssa, muistanette aiemman julkaisuni aiheesta.

Nämä ovat varsin kelvollisia figuja, ylös kohotettu miekka on tosin melko altis katkeamiselle ja kun näitä on vain kahdessa eri asennossa, niin ovat hieman tylsiä. Värivalinnat ovat samoja kuin aiemmissa haltioissa, värit toimivat hyvin yhteen ja ovat nopeat maalata.

IMG_6260

High Elfs w Elven Blades

Taustalle valitsin autenttisia raunioita, nämä rauniot olivat mukana LotR-pelin ensimmäisessä aloituspaketissa yhdessä tällaisten haltioiden, gondorilaisten ja Morian goblinien kanssa. Rauniotkin ovat varsin helppoja maalata tällaisiksi, valkoinen pohjamaali, keltainen pesu ja sen jälkeen voimakas kuivaharjaus valkoisella. Eikä sen harjauksen tarvitse olla edes kovin kuiva… Näillä haltioilla saankin sitten jo aika ison sotajoukon aikaiseksi. Jousihaltioita olisi vielä maaleitta, mutta kun he eivät mahdu kentälle ennen kuin saan jostain lisää jousilla tai miekoilla varustettuja, niin niillä ei ole kovinkaan kiire.

Sinällään hölmöä, että gondorilaisia miekkamiehiä on vaikka kuinka, mutta jousimiehiä taas vähän. Keihäsmiehiä olen heille saanut hankittua ihan mukavasti, mutta haltioille en siis yhtään. Muoviset näyttävät siis olevan helpommin saatavilla. Nämä kaksi armeijaa voisivat siis hyvinkin liittoutua, mutta ainakin warband-säännöillä kummallekin liittolaisjoukolle lasketaan oma jousikiintiö, joten sekään ei ihan aukottomasti toimi. Täytyy pitää silmät auki, ja koittaa hankkia jostain niitä keihäshaltioita.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.