Tuli tulielementaali, 12.2.2015


Maalaushaasteen tämänkertaisen bonuskierroksen aihe oli ”Hot”, juuri ja juuri viime lauantain määräaikaan mennessä sain valmiiksi tämän tulikuuman figun.

Ral Partha Fire Elemental

Ral Partha Fire Elemental

Kyseessä on TSR / Ral Parthan Fire Elemental vuodelta 1990. Tulielementaali palava miekka kädessään on mielestäni aika hot. Onnistuin värityksessä omasta mielestäni hyvin ja tavoitin ajattelemani lopputuloksen. Miekan alaosa ja elementaalin keskiosa ovat ikään kuin kuummimat kohdat ja siksi kirkkaan keltaiset, siitä sitten poispäin värit liukuvat enemmän tai vähemmän tasaiseti kohti tummanpunaista. Hämmästyin itsekin taidoistani. Kuvaustaitoni eivät hämmästytä, joten kuva on mitä on.

Vihreä alusta olisi näyttänyt tässä yhteydessä melko pöhköltä, joten tein alustasta LotR-tyyliini ruskean. Alunperin figu oli tietenkin kiinteällä alustalla, mutta liimasin sen pyöreälle prikalle, niin pysyy paremmin pystyssä ja saattaa toimia paremmin jossain pelikäytössä. Mitään virkaahan mulla ei tällä hetkellä figulle ole pelimielessä, alunperinkin tämä lienee tarkoitettu roolipeleihin. Täytyy ehkä palata niiden pariin… Ehkä vähän liian suuri vaiva saadakseni yhden figuistani käyttöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s