Tasaista taistoa, 18.2.2015


Avausasetelma

Avausasetelma

Aurinko helli Kerttu-areenalle kertyneitä katsojia, joita oli melkoisen paljon, mutta vain alle joka kolmas kannatti Reaversia tässä ihmisten jäsentenvälisessä ottelussa. Edellisen kauden ottelu Lady’s Water Lilies -bretonnijoukkueta vastaan oli päättynyt 2-3 -tappioon, mikä oli sinällään ihan siedettävää, koska Water Lilies voitti lopulta koko sarjan. Siinä mielessä katsojapaljouskaan ei hämmästyttänyt. Sen verran alakynnessä Reavers kuitenkin vähemmän yllättäen niin loukkaantumisten kuin yleisen tasoeronkin takia oli, että joukkueen huoltoalueelle tuotiin Bloodweiser Babe Ruth sekä velho, jonka nimi pääsi jo unohtumaan. Lisäksi on syytä mainita, että joukkueeseen hankittu ogre Herbert (the Horrible) teki ensiesiintymisensä.

Herbert the Horrible

Herbert the Horrible

Hyökkäys ei lähtenyt oikein kunnolla käyntiin (osasyynä aloituspotkun leijuessa ilmassa uudelleen järjestetty puolustus), sama vika vaivasi Herbertiä. Pari ensimmäistä valmentajan ohjetta kaikui kuuroille korville. Kolmannella kertaa Herbert innostui lyömään vieressä seissyttä bretonnia ihan heti vuoron alkuun. Ihan putkeen ei tämäkään ratkaisu mennyt, toki vastustaja saatiin nurin ja lopulta ihan sairaalaankin asti, mutta Herbertkin kompuroi maahan. Kolmannella vuorollani en sitten muuta tehnytkään, kun uusintaheittokaan ei Herbertille kelvannut. Neljännellä vuorolla hän sentään hoksasi kavuta ylös eikä sen jälkeen tainnut jättää ohjeita kuuntelematta. Muutoin peli oli kevyehköä tuuppimista puolin ja toisin, pelin pyöriessä pallon ympärillä oikealla laidalla.

Velhon loitsu

Velhon loitsu

Hyökkääminen ei oikein onnistunut, joten bretonnit pääsivät painamaan päälle. Parivaljakko pääsi pallon kanssa ihan maaliviivan tuntumaan, kunnes Reaversin velho sinkautti salamalla pallonkantajaa, joka tuupertui maahan. Puolustus ehti tässä kohtaa vähän mukaan, mutta lopulta pallo kannettiin väkisin maaliin ensimmäisen jakson lopulla. Jakson loppu oli tönimistä puolin ja toisin, vaikka Reavers ottikin pienen varaslähdön, niin ei mitään mainittavaa oikein saatu aikaiseksi. Ernst harjoitteli syöttötaitojaan takakentällä onnistuneesti.

Toiselle jaksolle lähdettiin tappioasemasta ja puolustuksen kautta. Molemmat joukkueet saivat täydet kentälliset jalkeille. Reavers oli jälleen hereillä ja pallon vielä lentäessä ilmassa vaihdettiin jo ensimmäiset iskut. Jakso alkoi tyypillisellä tönimisellä puolin ja toisin Water Liliesin rakentaessa hyökkäyskuviotaan. Hieman yllättäen Jesper torppasi yhden vastustajista kentän laidalle, jossa jalkansa satuttanutta peluria hoivannut apteekkari oli antaa puukostaan oikein kunnolla, mutta kuolemantapaukselta kuitenkin vältyttiin. Tästä – ja muista tärskyistä – huolimatta Water Lilies sai rakennettua mukavanoloisen hyökkäyksen, jonka kärki eteni kuitenkin liian pitkälle liian heikkona.

Tasoitusmaali

Günther ja tasoitusmaali

Pallonkantaja saatiin torpattua ja Günther sai pallon hyppysiinsä. Hän ei aikaillut vaan juoksi pallon kanssa turvallisemmille vesille keskiviivan tuntumaan. Joukkuetoverit riensivät ympärille auttamaan ja kun bretonnit eivät saaneet miehiä kammettua maahan, niin seuraavassa hetkessä Günther kavereineen oli jo puolimatkassa tekemään maalia. Harvat jalkeilla olleet bretonnit eivät saaneet heitä enää kiinni ja aivan puoliajan lopussa, kun muu joukkue syöksyi kuin yhtenä miehenä murjomaan huono-onnista vastustajaa, niin Günther kantoi pallon maaliin ja tasoitti pelin. Hänet valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi. Tasapeli toi joukkueelle uusia faneja ja kassaankin kilahti 30 000 kultakolikkoa. Ennen seuraavaa ottelua Günther saa vielä lisäharjoitusta jostain vähän erikoisemmasta taidosta. Näppärästä kaverista on tulossa siis entistäkin vaarallisempi. Joukkue huokuu muutenkin itseluottamusta, seuraavaan otteluun päästään lähtemään terveenä, joskin lihasvamman kärsinyt Pontus jäänee eläkkeelle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s