Loput uruk-hait, 13.3.2015


Uruk-Hai

Uruk-Hai

Näitä en ole ehtinyt täällä julkaista, valmistuivat jo viime viikon lauantaina. Kyseessä siis loput Ambush at Amon Hen -laatikon figuista eli kolme uruk-hai tiedustelijaa. Hyvin samaan tapaan maalattuja kuin aiemmin nähty Lurtz sekä hobitteja kantaneet kaverinsa. Ihan mukava näitä oli tavallaan maalata, se vaan, että oli olevinaan kiire ja lauantaina maalasin sitten kuusi figua melkein alusta loppuun asti… Ei sinällään mikään mahdoton urakka, mutta kun en ollut tottunut siihen eikä työskentelytilakaan ollut paras mahdollinen, niin alkoi vähän tympiä. Valmista tuli kuitenkin ja laatukin omaan silmääni ihan hyvää.

IMG_6305

Tämän enempää uruk-haita mulla ei olekaan, joten joukkio lienee aika lailla valmis. Erilaisia urukkeja on nyt kaksi täyttä sotajoukkoa ja lisäksi yksi ballista. Pystyy siis hieman vaihtelemaan kokoonpanoa, jos on tarvetta. Toki samaan porukkaan mahtuvat vielä Saruman ja Grima, jotka löytyvät varastosta, kyllä nekin ennen pitkää maalaan, mutta en näe heitä kuitenkaan kovin todennäköisesti taistelemassa urukkien kanssa tositoimessa. Eivätpä nämä uruk-hait muutenkaan ole lempiotuksiani, joten tuskinpa näitä varta vasten tulee hankittua lisääkään. Kylkiäiset ovat sitten tietenkin asia erikseen, mutta varsinaisesti lisäjoukoille ei ole tarvetta.

IMG_6303

Tämä kypärätön kaveri on jälleen aika tuiman näköinen, samanlaista hullunkiiltoa silmissä kuin Lurtzilla ja kapteenilla. Jos haluatte tutoriaalia, niin silmät on maalattu mustiksi ja sitten pieni pisara valkoista maalia. Alunperin ajatuksenani näissä oli saada aikaan vähän näkyvää silmämunaa, mutta taitaa tuo ennemmin näyttää kiillolta.

Seuraavaksi maalausjonossa onkin sitten jotain aivan muuta, maalaushaastekin loppuu viikon päästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s