Maalaushaaste päätökseen, 18.3.2015


IMG_6326

Jousiörkki

Maalaushaaste päättyy perjantaina päivällä, joten minulla olisi vielä huominen ilta aikaa maalata jotain. Nopeasti maalattavia figuja vaan ei ole tarjolla, enkä viitsi lähteä hutiloimaankaan. Tämä örkki jäi siis viimeiseksi tuotokseni tähän haasteeseen, siitä saadut viisi pistettä ja viimeisen bonus-kierroksen tuottamat pisteet nostivat pistemääräni juuri ja juuri yli 700 pisteen, mikä oli päivitetty tavoitteeni. Kaiken kaikkiaan tuli maalattua 73 figua noin kolmessa kuukaudessa, enemmän kuin oletin ja kaiken kaikkiaan aikamoinen rykäisy. Jatkossa maalaustahti varmastikin hidastuu, haasteen aikana oli vähän sellaista pakkoakin mukana, kun jokaiseen määräaikaan pyrin jotain maalaamaan. Eipä tullut tehtyä mitään konversioita tai maastokappaleitakaan eikä mitään kovin erikoisia figujakaan. Jatkossa siis vähän enemmän jotain muuta. Aktiivisesti pyrin blogia toki päivittämään, mutta sisältö on ehkä enemmän keskeneräisten töiden esittelyä kuin valmiiden figujen riemumarssia.

IMG_6327

Orc Arrer

Mutta sitten tähän yhteen maalattuun figuun, tarkkasilmäiset huomasivatkin jo, että kyseessä on örkkijousiampuja, mutta vähän erilainen kuin aiemmat esiintyjät. Tämä on vähän uudempaa vuosikertaa, mutta kun näitäkin sattui pari tulemaan yhdessä kaupassa, niin päätin kokeilla tämän maalaamista kutakuinkin samoilla väreillä kuin vanhempiakin figuja. Se että figu oli jo pohjamaalattu valkoiseksi laski maalauskynnystä sopivasti. Tällä kaverilla on tietenkin vähän erilainen varustus, kangashatun tilalla kypärä, rengashaarniska ja asetakki on vaihtunut niiteillä vahvistettuun nahkatunikaan ja käsivarsiin on tullut jousiampujille tyypilliset suojat. Kaveri on myös aika paljon isompi kuin vanhemmat serkkunsa. Käytin mahdollisuuksien mukaan samoja värejä, maalasin jopa tuon nahkahaarniskan punaiseksi saadakseni hänet sulautumaan joukkoon paremmin. Goblin Green -maalini on päässyt loppumaan, joten ihosta ei tullut ihan samansävyistä.

IMG_6329

Kuka ei kuulu joukkoon?

Tässä viimeisessä kuvassa hänet on istutettu muodostelmaan, johon hän ei kuitenkaan aivan istu. Pää ottaa kiinni kaverin jouseen ja sen takia alustatkaan eivät yhdisty ihan saumattomasti. Edellinen omistaja ei selvästikään ottanut tätä huomioon liimauksessaan. Mutta tuohon kun pistää lakan vielä päälle, niin sulautuu vielä ehkä paremmin. Peliteknisesti isompi koko ja erisävyinen nahka voisi selittyä vaikka sillä, että hän on porukan komentaja. Uskoisin örkkijousimiehilläkin olevan jonkunlainen komentaja, ja jos kaveri kerran on isompi, niin eikös hänellä silloin ole oikeus komentaa?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s