Haltiaostoksia, 19.3.2015


IMG_6332

Keihäshaltioita

IMG_6331

Glorfindel, Elrond, Elladan & Elrohir

IMG_6330

Koko poppoo

Sitkeä huuteluni sotavasara.netin ostopalstalla tuotti tulosta ja sain lopulta hankittua niitä kaipaamiani metallisia keihäshaltioita LotRiin. Tarjolla oli yhteensä 9 kappaletta ja ostin ne kaikki. Samalla myyjällä oli tarjolla myös Elrond, Glorfindel ratsailla ja jalan sekä veljekset Elladan ja Elrohil. Ostin nekin pois. Muovisia haltioita olisi myös ollut tarjolla, mutta ne olivat maalattuja, joten jätin ne väliin. Niitä on maalaamattomina sen verran varastossa, että eiköhän ne riitä pitkäksi aikaa. 14 metallista figua kustansi tällä kertaa 30 euroa ja postit, mielestäni ihan sopuhinta – varsinkin kun näille on ”tarvetta.”

Figut olivat kyllä ihan nätisti maalattuja, mutta tyyliltään ja väreiltään niin paljon erilaisia omiini verrattuna, että päätyvät kaikki maalinpoistoon ja odottelemaan uutta maalikerrosta. Ihan ensimmäisenä jonossa nämä eivät taida olla, mutta enköhän nuo keihäshaltiat aika nopeasti laita maaleihin – sankareissa voi kestää aavistus enemmän. Tosin kun saan nuo rivimiehet maalattua, niin on sitten taas käyttöä uusille komentajillekin, joten oravanpyörä lienee valmis.

Täytyy nyt hieman koittaa hillitä itseään jatkossa ostosten suhteen, tavaraa on tullut taas ostettua sen verran reippaasti. Onneksi Fantasiapelien maalistarjouksissa ei ollut mitään houkuttelevia figuja, niin pääsin väistämään senkin houkutuksen.

Viikonloppu meneekin sitten pelailun merkeissä kaukana netistä, mutta ensi viikolla koitan jakaa taas arvokkaita ajatuksiani sankalle lukijakunnalle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.