Maalari maalasi taloa, 2.4.2015


IMG_6313

Warbases Sentry Box

Kovin hiljaista ollut harrastuksen kanssa maalaushaasteen jälkeen, mutta niin kai se on, että kun yksi puristus päättyy niin on hyvä vähän levähtää. Samaan aikaan elämässä ovat muut asiat vaatineet aiempaa enemmän huomiota, joten aikaakaan ei ole ollut liiaksi. Mutta ihan ilman pensseliä en ole sentään ollut, muutaman figun olen saanut pohjamaaleihin. Tällä kertaa keskityn hieman toiseen aiheeseen, eli tuossa oikealla näkyvään maastonkappaleeseen. Viime vuoden lopulla tilasin Warbasesista alustoja, muutaman figun sekä muutaman rakennuksen. Nyt olen ensimmäisen rakennuksen saanut kasattua, Sentry Box. Ohjeita ei ollut, mutta kun osiakaan ei ollut kuin muutama, niin kokoaminen oli melko helppoa. Tähän mittakaavaan varsin tukevaa MDF-levyä, joten ei tarvitse pelätä rikkovansa ihan heti.

IMG_6341

Warbases Sentry Box

Tuttuun tapaani maalasin rakennuksen tietenkin ensin valkoiseksi ja sen päälle sitten pikkuhiljaa värejä. Viimeisessä kuvassa näkyy rakennus tällä hetkellä, pohjavärit on suurinpiirtein sudittu paikoilleen.

IMG_6343

Warbases Sentry Box

Mutta pari sanaa vielä itse rakennuksesta. Seinissä on mukava puukuviointi, mikä näkyy maalinkin alta kivasti, mutta katto ja varsinkin ovi ovat harmillisen tasaiset. Jos niihin olisi saatu samantyyliset puunsyyt, niin rakennus olisi omaan silmääni huomattavasti miellyttävämpi. Mutta eiköhän se näinkin mene.

Värimaailmaksi luonnollinen vaihtoehto olisi ollut punavalkoinen, jolla olen pääosan WHFB:n Empire-figuistani maalannut, mutta päädyin kuitenkin sinivalkokeltaiseen – tuttu Reikland Reaversin väreistä. Ehkä tämä koppi palvelee jatkossa joukkueen lippukassana? Koitan Pääsiäisen aikaan saada tähän vielä lisää väriä samoin kuin muutamaan figuunkin, niin on sitten mitä lukea.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.