Maalattu talo, 16.4.2015


Niin, kyllähän lukijat mieluummin katselvat kuvia maalatuista figuista ja kaikesta muusta sen sellaisesta mieluummin kuin katselevat, että mihin kaikkeen rahani kulutan. Maalailu on tosiaan viime aikoina ollut aiempaa rauhallisempaa, mutta pientä edistymistä on kuitenkin havaittu.

IMG_6417

Warbases Sentry Box

Aiemmin oli näytillä jo kuvia maalausvaiheessa olevasta Warbasesin Sentry Boxista, se on nyt saatu valmiiksi. Eipä nuo värit hirveästi ole viime kerrasta muuttuneet, mutta ainakin ruoho vihertää. Seinät pesin Dark Blue Inkillä ja sen jälkeen hellästi harjasin uudestaan pohjavärin sinisellä. Ovi sai kerroksen Sunburst Yellow’ta ja katto kerroksen jos toisenkin valkoista. Värit ovat siis tutut Reiklandin värit.

IMG_6418

Warbases Sentry Box

Harva vartiokoppi varmaan oikeasti edes missään fantasiamaailmassa on näin puhtaan ja kirkkaan värinen, mutta tällaista lähdin ihan varta vasten hakemaan. Selkeät ja kirkkaat värit ja ikään kuin huolella ja ylpeydellä ylläpidetty ja hoidettu rakennus. Tehdään vastaantulijoille tiettäväksi, että mihin ovat tulossa. Jonain tietullikoppina tuo voisi toimia tai sitten se kaavailemani lipunmyyntikoju Blood Bowl -otteluihin. Luulenpa, että kun lähiaikoina teen uuden tilauksen, niin ostan näitä puurakennuksia lisää – sen verran mukavasti menivät kasaan ja oli kiva maalata.

Tulevaisuudesta vielä sen verran, että tuossa pöydällä on ihan figujakin osittain maalattuna, viikonlopun aikana ovat varmaankin valmiit tai ainakin melkein. Koitan joka tapauksessa niistä pistää kuvia tänne kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s