Torilla, 17.4.2015


Juuri kun sain lukijat eilisellä kirjoituksella huijattua, että täällä on muutakin kuin omaisuudella leveilemistä, niin palautan teidät karusti maanpinnalle.

IMG_6419

Night Goblin Regiments + Warhammer Armies Orcs & Goblins

Ilmiselvän sotavasara.netin ja tutun huuto.netin lisäksi myös tori.fi tarjoaa ihmisille hyviä tilaisuuksia erota rahoistaan. Jossain aiemmassa kirjoitelmassa totesin, että maalattu muovi on halpaa, mutta saa sitä toisinaan maalaamatontakin muovia sopuhintaan. Kaksi käytännössä koskematonta Night Goblin Regirementtiä, avaamaton ikivanha blister, sekalainen joukko örkkejä ja vanhako Armies-kirja irtosi posteineen 52 eurolla. Laatikot ovat ajan mittaan hieman kuluneet ulkoisesti, mutta sisältö on iskemätöntä: metalliset komento-osat avaamattomissa blistereissä, kaikki rangat koskemattomia ja alustat sekä liikutuslevyt mukana. Näitä laatikoita siis kaksi. Yögoblinit eivät varsinaisesti ole olleet se ”mun juttu”, tai siis ei niitä ennestää ole juurikaan, mutta eiköhän niitä siihen tulevaan armeijaani mahdu. Varsinkin kun ovat näitä oikean aikakauden edustajia. Kirjasta löydän toivottavasti hyviä maalausvinkkejä vanhatavaan tyyliini sekä hauskahkoa luettavaa ajalta, jolloin pelaaminen oli vielä hauskaa.

IMG_6421

Boar Riders, Black Orcs & Orc Chukas and Dog Carts

Eikä ihan pelkkää muovia siis tullut ostettua, villisikaratsastajat ovat metallia ja valkoista maalia lukuunottamatta koskemattomassa kunnossa. Yksi tuollainen ratsastaja löytyy muistaakseni ennestään, joten ihan kelvollinen lauma noista syntyy. Mustaörkkejä on kymmenen kappaletta, neljä vanhempaa yhden asennon ihmettä ja kuusi uudempaa moniosaista. Kuten kuvasta näkyy, niin koottuja, mutta maalaamatta. Mustaörkkejä on ennestään pari, mutta niistä on tullut/tulee Blood Bowlin pelaajia, joten nämä kymmenen muodostanevat tulevaisuudessa oman yksikkönsä. Täytyy vaan katsoa, että miten hyvin nuo uudemmat sopivat vanhempien kanssa tyylillisesti yhteen. Kilpiä mukana tuli 8, onkohan nuo tarkoitettuja ratsastajille vai tulivat muuten vaan mukana? Mustaörkeillä on molemmissa käsissä aseet ja ratsastajia on 5, joten lukumäärät eivät oikein täsmää. No, eiköhän noille käyttöä löydy.

IMG_6420

Samat figut vähän eri kulmasta. Tuo Orc Chukas and Dog Carts -blisteri on kyllä mielenkiintoinen, en ole tuonnäköistä pakkausta tainnut nähdä koskaan.  Tuo muovipaketti on nimittäin kovaa muovia, kaupoissa on CD-levyt toisinaan samantapaisissa koteloissa, mutta tietenkin vähän eri kokoisissa. Hintalappu lienee tarjoushinta markka-ajalta. Nopealla vilkaisulla en löytänyt taustapahvista mitään vuosilukua, mutta eiköhän tuo googlen ja muiden apuvälineiden avulla selviä. En ole tuota tosin ihan ensimmäisten joukomassa maalaamassa (tai edes avaamassa), tuon nimisestä yksiköstäkään en ole kuullut, joten voi olla haastavaa löytää sille säännöt. Tämmöinen paketti siis tällä kertaa. Todettakoon vielä lopuksi, että pistin tänään uuden tilauksen Warbasesiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s