Örkkejä, 21.4.2015


IMG_6425

Örkkejä

Eipä sitä viikonloppuna tullut tänne laitettua kuvia maalatuista figuista, kun ei orastavan kurkkukivun, viikonlopun muiden tautien ja menojen vuoksi saanut mitään aikaiseksi. Eilen ja tänään kuitenkin projektia vähän eteenpäin, tämän hetkinen tilanne nähtävillä tuossa oikealla. Yhteensä siis neljä örkkiä, kaksi tuttua vanhaa muovista rivimiestä ja sitten kaksi vielä vanhempaa mustaörkkiä. Ovan sen verran vanhoja, että uskoisin niiden kooltaan sopivan varsin hyvin näiden muovisten kavereiden komentajiksi. En siis maalaa niitä mitenkään mustaörkkimäisesti, vaan pyrin sulauttamaan joukkoon tuoden toki ilmi heidän korkeamman asemansa. Samaa vihreää ja punaista, mahdolliset kengät mustiksi ja sitä rataa.

IMG_6427

Black Orc Commander & Black Orc, 1987

Vasemmalla lähempi kuva näistä kahdesta vanhemmasta sankarista. Päävärit suurin piirtein paikallaan, mutta muuten aika lailla kesken. Kirveenvarsi on luonnollisesti myös punainen, katsotaan saanko kilvestä kovinkin eläväisen ja miten onnistun haarniskoiden kanssa, ne kun ovat aika lailla poikkeavan näköisiä verrattuna noihin muovisiin taistelijoihin. Vasemmanpuoleisin tullee olemaan armeijani ylipäällikkö, oikeanpuoleinen kelvannee joksikin yksikönjohtajaksi tai muuta vastaavaa. Riippuu tietenkin aika paljon säännöstöstäkin, mikäli näillä joskus pelaan, mutta poseerauskuvissa näin ainakin tapahtuu. Loppuviikossa näyttäisi olevan mukavasti aikaa, josko saisin nämä ensimmäiset maalaushaasteen jälkeiset figut vaikka valmiiksikin.

IMG_6428

Bulldog ja lammaskoira

 

Tähän loppuun sitten vielä pari maistiaista lisää: ModelExposta ostamastani Livestock-laatikosta pari koiraa päässyt jo kootuiksi asti. Kiinnitin molemmat prikoille ja peitin aukon green stuffilla, valmistunevat tuossa örkkien ohessa melko nopeasti. Kovin montaa osaa näissä ei ollut (3 ja 4), mutta laatu ei ehkä ole parasta mahdollista. Saumojen peittäminen metallisia rakennelmia esittäviin kohteisiin on huomattavasti erilaista kuin karvaisiin eläimiin. Kaulapanta toki tekee ihan ymmärrettävän rajan eikä vatsa tietenkään juuri näy, mutta katsotaan miltä selkä näyttää parin maalikerroksen jälkeen. 1/35 -skaalassa ovat tietenkin vähän isoja verrattuna aiemmin maalaamiini eläimiin, mutta eipä näissäkään yksityiskohtien paljous tunnu hyppivän silmille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.