Vihdoinkin maalattuja figuja, 24.4.2015


Melkein kuusi viikkoa siinä meni maalaushaasteen jälkeen, että sain jälleen jotain valmista. Tai no olihan tuossa tuo yksi maastokappale, mutta kuitenkin. Haasteen aikana figuja valmistui kourallinen viikossa, nyt samaan määrään meni kuukausi. Toki loppua kohden alkoi jo vähän tuntua, että kolme kuukautta on rutistettu, joten pieni tauko teki varmasti hyvää. Jos olisin väkisin jatkanut samalla tahdilla, niin elämä ei välttämättä olisi ollut yhtä nautinnollista. Aikataulukysymykset vaikuttavat tietenkin myös.

IMG_6430

Örkkejä

Vähän hämäriä näistä kuvista tuli taas, vaikka kevät onkin tullut, niin ei sitä kymmenen aikaan illalla enää luonnonvaloa hirveästi riitä. Halusin nämä kuitenkin saman tien julkaista, kun valmista tuli, etteivät lukijat joudu niitä liikaa odottelemaan. Ajattelin huomenna ottaa armeijakuvan kaikista maalaamistani örkeistä ennen kuin varastoin ne hetkeksi aikaa, ehkäpä silloin saadaan vähän valoisampia kuvia. Vesisadetta tosin on huomiseksi luvattu…

IMG_6429

Toinen kuva on hieman valoisampi, siinä siis reunoilla muoviset örkit ja keskellä mustaörkki ja mustaörkkikomentaja. Ovathan nuo mustaörkit nyt lopulta päätä pidempiä, mutta toisaalta seisovatkin vähän ryhdikkäämmin. Kun örkkijoukoissa on tapana vahvimman (tai isoimman) laki, niin en yhtään epäile, etteivätkö tuon kokoiset örkit olisi saaneet joukon komentajuutta. Ovathan nuo tosin kasvoiltaankin vähän erilaisia, mutta näillä mennään.

IMG_6431

Black Orc Commander joukkonsa keihäänkärkenä tässä viimeisessä kuvassa. Kyllä tuo punainen kilpi kivasti sitoo hänet noihin muihin örkkeihin, vihreä iho on tietty toinen yhdistävä tekijä. Toki komentajassa on yksi silmiinpistävä piirre, nimittäin tuo tukka. Karvattomia taitavat örkit olla nykyisessä pelihistoriankirjoituksessa, mutta ehkäpä tämä kaveri on vaan sitten luova liimankäyttäjä.

Näiden isojen örkkien jälkeen seuraavaksi onkin sitten valmistumassa jotain huomattavasti pienempää. Lisää juttuja viimeistään ensi viikolla.

Päivitys 25.4.2015:

Pari vähän valoisampaa kuvaa, tiedä nyt sitten, että ovatko yhtään parempia.

IMG_6439 IMG_6433

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.