Jotain pientä, 27.4.2015


IMG_6446

Sormusaaveita

Viimeksi taisin luvata, että seuraavaksi maaleissa on jotain pientä. Tässä kohtaa olin unohtanut jo silloin aloitetut ja varsin nopeasti valmistuvat sormusaaveet, jotka valmistuivat eilen. Kevätaurinko asettaa omat haasteensa valokuvaukselle, valoa on liikaa tai liian vähän tai ainakin väärästä suunnasta. Lisäksi musta ei ole helpompia kuvattavia, mutta ehkä näistä jotain selvää saa. Näiden kahden jälkeen sormusaaveita on valmiina täydet yhdeksän (tai kymmenen), Noitakuningas ja kutakin neljää erilaista sormusaavetta kaksi kappaletta. Lisäksi löytyy yksi ratsastava sormusaave, mutta kerrallahan ei saa kymmentä aavetta millään kentälle.

IMG_6447Hyvinkin simppelisti ja nopeasti nämä siis valmistuivat, valkoisen pohjamaalin päälle paljon mustaa. Kaavun alta pilkottavat kädet, jalat ja miekka Leadbelcherilla ja sen päälle Runefang Steeliä, kaavulle kauttaaltaan harmaata kuivaharjausta ja alustalle normaali käsittely. Erikeeperin ja washin kuivuminen kun olisivat nopeita, niin valmistuisivat hyvinkin nopeasti. No, nyt niitä ei varmaankaan tule maalattua lisää, kun koko porukka on jo kasassa. Ratsastavia versioita voisi toki harkita, mutta niitä en enempää omista eikä niiden maalaaminen ole niin nopeaa.

IMG_6449

Yhdeksän

Tässä viimeisessä kuvassa näkyy kuivaharjaus ehkä parhaiten, vaikka kuva muuten on jännän sumuinen. Sain jopa figuurit aseteltua siten, että kaksoiskappaleiden olemassaolo ei hyppää suoraan silmille. Seuraavalla kerralla sitten oikeasti jotain pienempää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s