Paluu ostoksille, 6.5.2015


IMG_6512

Warbases-eläimiä

Harmillisen hiljaa olen ollut viime ajat, sen verran ollut kaikenlaista kiirettä ja reissua, että en ole saanut mitään figuihin liittyvää aikaiseksi. Tuossa viime kuussa kuitenkin tilasin vähän lisää tavaraa Warbasesista, ne tulivatkin jo Vapun aattona, mutta ehdin vasta eilen ne hakea ja tänään tänne raportoida.

Ensinnäkin hankin lisää eläimiä, kun ne olivat niin mukavanoloisia. Mufflonilampaita pari paketillista, niin saa mukavan lauman johonkin tarkoitukseen. Pari hevosta ovat varmastikin käyttökelpoisia tilanteessa kuin tilanteessa ja kotieläinten kaveriksi sopii tietenkin hyvin myös karhu.

IMG_6510

Warbases

Lisäksi hankin lisää näppärähköjä alustoja, muutaman kymmenelle figulle ja reilun nipun kolmelletoista. Jälkimmäiset olivat erikoistilaustavaraa, valikoimista ei sellaisia löytynyt, mutta tekivät pyynnöstä. Ajatus näissä on tietenkin käyttää näitä Lord of the Rings -pelien yhteydessä, yhdelle alustalle saa näppärästi yhden kahdentoista hengen sotajoukon komentajansa kanssa.

Lisäksi ostin lisää mökkejä, yhteensä kolme kappaletta, mutta ne eivät ole ihan kaikki samanlaisia, pieniä variaatioita. Näiden lisäksi kaksi maalitaulutelinettä jousiampujia varten, kai mä niillekin jotain käyttöä keksin. Reilut kolme kymppiä tämä lysti taas taisi maksaa.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Paluu ostoksille, 6.5.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s