Valmiita kääpiöitä, 28.5.2015


IMG_6522

Kääpiöitä

Saatiin sitä jotain valmista toukokuussakin, tässä nämä jonkun aikaa työn alla olleet kääpiöt. Kuten on tullut mainittua, niin Warhammer Fantasy Battlen kääpiöitä nämä ovat, jostain sieltä kakkos-, kolmoslaitoksen ajoilta. Kilvet ovat osittain vähän uudempia.

IMG_6521

Warhammer Fantasy Battle Dwarf Warriors

IMG_6520

Takakuva

Mitään varsinaista uniformua en ole kääpiöille koskaan maalannut, kirjavissa vaatteissa kulkevat, ainoastaan kilven punainen tausta on toiminut yhdistävänä tekijänä. Onhan toki kaikilla samanvärinen kypärä, haarniska ja kirves, mutta ne eivät varsinaisesti sillä tavalla yhdistä, mutta luovat varmaan kuitenkin yhtenäisyyttä näiden lyhyenläntien taistelijoiden ulkoasuun.

IMG_6518

Auringonvalossa

Loppujen lopuksi käytin kuitenkin aika paljon samoja värejä figuissa, mutta eri figuissa eri paikoissa. Jollain on vihreät hanskat, toisella vihreä huppu ja sitä rataa. Rajoitettu paletti sitoo näitä ulkonäöllisesti jonkin verran yhteen, mutta kyllähän se yhdistävin tekijä on kääpiöys. Tiedä sitten, että jos olisi toiset kääpiöt vastassa, niin kuinka sitten kävisi.

Kuvie ottaminen on taas vaihteeksi hieman hankalaa, aurinko paistaa sen verran kirkkaalta terältä, että auringonvalossa ei tule hyvän näköisiä kuvia. Vähän hämärämmässä sitten taas kameran ruudulla näyttää hämäriltä, mutta koneen ruudulla isompina sitten taas huomattavasti valoisammilta ja paremmilta. Valokuvausteknisiä juttuja varmasti, en niistä niin ymmärrä.

Näille sankareille onnistui silmät aika hyvin, sopusuhtaisen kokoisia ja suurinpiirtein oikeissa paikoissa ilman mitään suurempia kierosilmäisyyksiä. Sarvikypärästä tuli ihan kohtalainen, vähän turhan selvät rajat siihenkin tuli, mutta pelikentällä toimii varmasti ihan hyvin. Saattaisi toimia ihan yhdelläkin värillä tosin.

Seuraavan päivityksen ajankohtaa en osaa sanoa, tässä on sen verran kaikenlaista ohjelmaa ja netittömyyttä, että menee kesäkuun puolivälin tienoille ennen kuin mitään varmaankaan tapahtuu. Ihailkaa näitä kääpiöitä siihen asti.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Valmiita kääpiöitä, 28.5.2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.