Salaperäinen viherkenttien sankari, 23.7.2015


IMG_6564

Salaperäinen juoksija

Taas hiukan valmista maalausjälkeä, jo jonkin aikaa työpöydällä ollut palapelipelaaja eli Blood Bowliin blitzeriksi erinäisistä osista rakennettu pelaaja. Kotkan nokasta tuli aika miehekäs, mutta kypärän ja vyön kotkamerkit jäivätkin sitten astetta epäselvemmiksi. Joukkoon kuitenkin varmasti sulautuu, joten en jaksanut lähteä green stuffin kanssa liikoja vaivaamaan päätäni. Osat ovat pääosin Empire Militia -laatikosta pois lukien olkasuojat, jotka ovat WH40K:n Space Marineilta sekä kypärätupsu, joka on vanhalta Dark Eldar Reaver Jetbike -kuskilta, jos oikein muistan.

IMG_6563

Blitzer ja liikutusalustat

Pelikentillähän tämä kaveri on jo tällä kaudella esiintynyt muutaman kerran ja sai viime pelissä avattua pistetilinsäkin onnistuneella taklauksella, toivottavasti meno vain kiihtyy tuoreen maalipinnan myötä. Vasemmalla olevassa kuvassa näkyvät myös vihreät liikutusalustat, jotka tässä sivussa olen maalaillut valmiksi. Sain väännettyä tältä pohjalta tälle tarinalle hienon otsikonkin.

IMG_6565

Tiukka katse

Silmät onnistuivat tällä kertaa mielestäni todella hyvin ja kasvojen ilme yhdistettynä alas vedettyyn kypärään luovat kokonaisuudessaan melko tiukkailmeisen tuijotuksen. Vähän sellainen ”Uncle Sam”-tyylinen olo tuosta voi tulla. Lähikuvassa tuo kypärän kotka näyttää entistäkin huonommalta, mutta sen kanssa on nyt vaan elettävä.

Tässä nämä tällä erää, ensi kerralla valmistuu varmaankin Mansions of Madness -pelin tutkijoita ja johonkin kohtaan pitäisi saada sovittua liigan viimeisen kierroksen ottelukin.

Pikapäivitys, oli näemmä jäänyt näitä WIP-kuvia julkaisematta, joten tässä pari matkan varrelta:

IMG_6544

Green Stuff -veistokset

IMG_6546

Pohjamaalattu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.