Tutkijat valmistuivat, 3.8.2015


IMG_6587

Sister Mary, Jenny Barns, Michael McGlen, Harvey Walters

Mansions of Madness -peli saa jatkossa värikkäitä tutkijoita, kun tänään sain sutaistua työn alla olleet neljä ensimmäistä tutkijaa väreihin. Näissä hieman häiritsi se, että ne on tehty pehmeästä muovista ja esimerkiksi valusaumojen poistaminen perinteisillä menetelmilläni ei oikein onnistunut. Eniten tämä häiritsee paljaassa ihossa, kuten esimerkiksi Jennyn jaloissa.

Tutkijat

Tutkijat

Maalauksessa pyrin pitämään maalauksen yksinkertaisena ja selkeänä, pohja kun ei ollut siis mikään ensiluokkainen. Pelkän pohjamaalin saaminen paikoilleen oli tavallista työläämpää. En muista, että hirviöiden kanssa olisi ollut näin vaikeaa. Valitsin maalivalikoimistani sellaisia maaleja, joita en tarvitse mihinkään armeijoiden maalaamiseen, eli hieman vähemmän käytettyjä sävyjä. Noin niin kuin periaatteessa ainakin. Maalauksen tuoksinnassa sain idean, että pyrin maalaamaan figut melko yksivärisiksi hieman oudosti siis korostamaan pelinappulamaisuutta ja erottamaan nappulat helposti laudalta. Väreiksi tuli siis hyvinkin perinteiset vihreä, punainen, sininen ja keltainen.

Mansions of Madness Investigators

Mansions of Madness Investigators

Kuvat onnistuivat tällä kertaa aika hyvin, kesäinen auringonpaiste epäsuorasti taustalla toimi hyvin. Samalla suuret ja tarkat kuvat paljastavat virheet paremmin kuin figuja paljaalla silmällä katsoen, kasvot eivät näytä lähikuvissa ollenkaan niin hyviltä kuin luonnossa. Tosin mihinkään ylimaalliseen tarkkuuteen en näissä edes pyrkinyt, nämä kun ovat kuitenkin vielä enemmän pelinappuloita kuin esimerkiksi Warhammer-figut.

Seuraavana työpöydällä odottaa pohjamaaleissa muutama LotR-figu ja ajattelin hieman Warbases-maastoja rakennella siinä sivussa myös.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.