Sekalaista rakentelua, 15.8.2015


IMG_6595

Warbases-mökkejä

Haltioiden maalaamisen sijaan olen viime päivinä rakennellut vähän yhtä ja toista. Ostin taannoin lisää erilaisia mökkejä War-Bases.co.uk:sta, yhden sentry boxin ja kaksi timber outhousea. Yksi sentry box mulla oli jo ennestään. Näitä kehitin sen verran itse, että leikkasin pahvista paloja ja rakensin tuollaisen paanu-/tiilikaton. Taitaa olla hyvin yleisesti käytetty tapa, lueskelin juuri White Dwarf 150-jotain lehdestä artikkelin aiheesta ja netissäkin tulee aina silloin tällöin vastaan. Pahvina en tosin käyttänyt muropakettia vaan hapankorppupakettia. Taitaa toimia silti.

IMG_6596

Dalmatialainen ja kultainen noutaja sekä pari Warbases-maalitaulua

Riich.Modelsin koiria kasasin aiemmin jo kaksi, nyt tein kaksi lisää. Tällä kertaa vuorossa dalmatialainen ja kultainen noutaja. Nämä olivat vähän haastavampia kuin aiemmat, näille piti esimerkiksi liimata erikseen kumpikin korva paikalleen. Aika pientä yksityiskohtaa siis on. Sen lisäksi kuvassa pari Warbasesin Archery Buttia eli maalitaulua. Kai nämä johonkin tilanteeseen sopivat, voi niitä ainakin jossain turnausdioraamassa käyttää, jos sellaisen joskus rakennan. Tai sitten vaan elävöittämään maastoa jossain muualla.

IMG_6597

Viimeisessä kuvassa kaikki kerralla. Maalasin nämä eilen valkoiseksi spraylla. Edellinen asukas oli kohteliaasti jättänyt remontista ylijääneitä tarvikkeita, joiden joukosta valjastin pätkän jalkalistaa maalausapuvälineeksi. Sinitarralla kohteet siihen kiinni ja sitten parvekkeella pahvilaatikon ja sanomalehtivuorauksen suojassa suihkauttelin pääpiirteissään valkoisiksi. Eiköhän tämä kokonaisuudessaan ole nopeampaa kuin pensselöinti, varsinkin kun oli useampi okhde, vaikka joitain paikkauksia varmaan joudunkin vielä pohjamaaliin tekemään. Siinä sivussa sitten lakkasin jo valmiita figuja varastointia odottamaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s