Venäläisiä ja örkkejä, 24.8.2015


IMG_6608

Moria & Angmar -lähdekirja

Tänään posti toi perjantaina tekemäni tilauksen Fantasiapeleihin, ostoskorissa oli toki perinteisiä lautapelejä ja muitakin tarvikkeita, mutta myös hiukan figujuttuja. Sain ostettua Lord of the Ringsiin Moria & Angmar -lähdekirjan, kun niitä vielä saa. Listalla oli myös Mordor-kirja, mutta se oli kuulemma päässyt jo loppumaan ja muuttumaan Mail Order -tuotteeksi. Kirja on aika suoraviivainen, armeijalistoja Morian ja Angmarin hengessä sekä muutama skenaario ja ohjeet Warbands -säännöille. Hintaa oli 22 euroa, ihan normaalihinta siis. Ostin kuitenkin pois, kun ostin muutakin ja sain postikulut ilmaiseksi.

IMG_6607

Flames of War -kalustoa

Seuraava osio vaatiikin sitten ehkä enemmän selitystä, eli nämä Flames of War -neuvostoajoneuvot. Tai siis ei kai kaikenlaisia tankkeja ja muita voi koskaan olla liikaa? Nämä olivat sentään tarjouksessa, nuo vasemman puoleiset 3,30 euroa kappale ja oikeanopuoleinen kuorma-auto 2,90 euroa. Hyvin halvalla siis sai, joten päätin testata näiden laatua. Otin sen takia eri valmistajiltakin tuotteita. Mitään Flames of War -pelaamista en siis ole harkinnut, vaikka toinen maailmansota kyllä ihan kiinnostava onkin. Tiedä sitten, että tekeekö näillä ostoksillani pelissä mitään, mutta tutustutaan nyt figuihin ainakin. Kyllä niitä sääntöjä sitten ehtii tarvittaessa etsiskellä myöhemminkin.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Venäläisiä ja örkkejä, 24.8.2015

  1. Kannattaa vilkaista kirjasta gundabad goblinit. Lähes tulkoon urukkien stateilla lähisteleviä hiisiä joiden spellcasteriltakin löytyy tosi käyttökelpoiset loitsut. Ovat mietintämyssyssä itselläkin.

    Tykkää

    • Opus tuli selattua jo läpi ja kyllähän nuo Gundabadin hiidet näyttävät olevan ihan eri vuorilta kuin morialaiset serkkunsa. Yksi kaveri suositteli jo aiemmin niiden figujen ostamista ja käyttöä vaikka kapteeneina morialaisille. Tuollainen eliittijoukko olisi kyllä ihan kiinnostava, pidetään mielessä muiden projektien ohella. 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s