Keihäskaarti, 29.8.2015


IMG_6610

Haltiat keihäillä

Pitkään näissä meni, noin niin kuin kalenteria katsellen. Tehokasta työaikaa ei niinkään. Tällä viikolla otin kuitenkin itseäni sen verran niskasta kiinni, että päätin hyödyntää kaikki puolen tunnin ja jopa vartin pätkät, jotka tulivat vastaan. Sen sijaan että olisin lorvaillut netissä tai television edessä, maalasin haltioihin värin taikka kaksi.

Sinälläänhän nämä haltiat ovat melko nopeita maalata, ainakin minun menetelmälläni ja miun tasollani. Tykkään itse tuosta kullanvärisestä haarniskasta, ja varsinkin siitä, että olen saanut siitä aika lailla samansävyisen kuin liki viisitoista vuotta sitten eri maaleilla maalaamistani.

IMG_6611

Keihästaistelijoiden myötä haltiajoukkoni monipuolistuvat ja vahvistuvat, kömpelöt kahden käden miekkaa heiluttavat huitojat saavat näppärän kilvellä varustetun keihäskaverin tuekseen. Tai osaavathan ne miekkakaverit muistaakseni käyttää miekkaa yhdelläkin kädellä, mutta kyllä tämmöinen keihäskaveri aina auttaa, kun pääsee takaa tukemaan. Eikä tuosta kilvestäkään ole haittaa. Ja tuleehan joukosta vielä vähän monipuolisemman näköinenkin, kun tulee ihan uusia aseita käyttöön.

IMG_6612

Keihäskaarti

Seuraavia maalattavia figuja en ole vielä ehtinyt kovinkaan paljon miettimään, vaikka suuria suunnitelmia olenkin aina välillä puoliunessa tehnyt. Koitan nuo aiemmin pohjamaalatut rakennelmat ja koottavat koirat sutia tässä pikkuhiljaa valmiiksi, mutta siinä sivussa olisi tarkoitus sutia jotain figujakin. Blood Bowl -mustaörkki, Fantasy Battlen kääpiöitä tai night goblineja, LotRiin lisää haltioita tai jotain muita taistelijoita tai sitten ihan jotain muuta? Voi olla, että menee tuonne ihan muuta -osastolle, mutta katsotaan nyt.

Haltiat paremmassa valossa

Haltiat paremmassa valossa

Päivitys 3.9.2015
Vähän huonossa valossa tuli kuvattua nuo haltiat, syksy tulee ja niin edelleen. Räppäsin tänään hiukan paremman kuvan ja laitoin senkin nyt tänne.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.