Menneisyyden paluu, 4.9.2015


Eilen lisäsin tänne uuden sivuston, Muistoja. Löytyy tuosta yläpalkista. Päätin luoda sellaisen, kun löysin koneen kätköistä vanhoja armeijalistoja ja peliraportteja. En kuitenkaan halunnut tunkea niitä tähän varsinaiseen blogiin, joten laitoin ne sitten sinne. Ajan mittaan sinne kertyy toivottavasti pikkuhiljaa lisää materiaalia, kunnes kovalevyt on haravoitu tyhjiksi. En uusista julkaisuista sen enempää täällä mainitse, muuten kuin ehkä sivulauseissa.

Luettavissa on kuitenkin taisteluraporttia vuodelta 2003 sekä tietoa pelaamastamme kampanjasta samalta vuodelta. Jossain kuvittelisin olevan kuviakin, mutta tähän hätään en niitä juurikaan löytänyt.

Lisäksi nappasin muutamia kuvia aikoinaan maalamistani figuista ja lisäsin niitä tuonne Armeijat-sivuille. Niitäkin tulee toivottavasti lisää, kunhan saan puhallettua pölyt figuista ja järjestettyä kuvausolosuhteet.

Tämän lisäksi on tarkoitus päivittää blogiakin ihan tuttuun tahtiin, ainakin kerran viikossa, mutta tapahtumien suodessa useamminkin. Ja siis koittaa maalata ja pelata, että on jotain kirjoitettavaa, muutakin kuin tällaista täytettä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.