Pari koiraa, 12.9.2015


IMG_6635

Kultainen noutaja?

IMG_6637

Dalmatialainen

Tässä pikkuhiljaa kaiken muun touhun ohessa olen saanut sudittua nämä kaksi koiraa valmiiksi. Kyseessä siis dalmatialainen sekä kultainen noutaja, joka oikeasti on labradorinnoutaja, mutta ei näytä kummaltakaan. Liian tumma ja jotenkin likainen, mutta enpä jaksa lähteä korjailemaan enää.

Dalmatialaisen sentään joku vielä varmaan tunnistaakin. Se oli myös paljon helpompi maalata, kun oikeat värit löytyivät suoraan purkeista eikä mitään liukuvärjäystä ynnä muuta ihmeellisyyttä tarvittu.

Dalmatialainen on laitettu 25 millin prikalle, kuten aiemmatkin koirat, mutta kultainen noutaja ei enää sellaiselle millään mahtunut. Ei mahtunut nätisti edes 30 millin prikalle, niin laitoin sitten tuollaiselle neliskanttiselle 40×40 milliselle levylle, joita Warbasesista joskus alkuvuodesta ostin. Tarkoitus oli siis käyttää näitä Heil Caesar -joukkojen alustoina, mutta koska niitä oli ylimääräisiä, niin käytetään nyt tähänkin.

Heil Caesar -joukkoja ei kannata muuten ihan henkeään pidätellen odotella, vaikka kovasti niitä kiinnostaisikin maalata, niin vaaditaan hiukan taustatyötä, jotta värityksestä saadaan edes jotenkin uskottava. Lisäksi ne taisivat olla aika monessa osassa. Kaiken huipuksi tarvitsen figuja Blood Bowliin, LotRiin ja Mansions of Madnessiin ripeämmin kuin Heil Caesariin. Ja välillä tekee mieli maalata kaikkea muuta. Mutta ehkäpä ne sieltä joku kaunis päivä putkahtavat esiin.

IMG_6632

Labrador & Dalmatian

IMG_6634

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s