Koppi jos toinenkin, 13.9.2015


IMG_6639

Warbasesin mökkejä ja maalitauluja

Eilen oli tuottelias päivä, koirien lisäksi valmistuivat nämä Warbasesista hankitut rakennukset ja jousiammuntamaalitaulut. En vaan ehtinyt muilta kiireiltäni näitä tänne lisätä, vaikka sain ne jopa valokuvattuakin.

Nämä olivat varsin simppeleitä maalata, valitisn tällä kertaa punavalkoisen väriteeman orastavan WHFB-Empire -armeijan värien mukaan. Se aiempi mökkihän oli Reikland Reavers -joukkueen väreissä. Tässä on siis yksi samanlainen mökki kuin se, ja sen lisäksi kaksi toisenlaista mökkiä, joissa on ovi kiinni. Kiinni olevat ovet on mukavasti valmiisti teksturoituja, joten ne ovat pareman näköisiä. Kun kattotiiletkin noihin tosiaan tein pahvinpaloista, niin näyttävät mielestäni varsin hyviltä. Joku varmaan valittaa, että ovat liian siistejä ja puhtaita, mutta minun Old Worldissa asuu siistejä ja värejään tunnustavia ihmisiä.

IMG_6638

Maalitaulutkaan eivät olleet mitenkään hankalasti maalattavia, eri renkaiden värisävytkin löytyivät kuin itsestään maalipurkeistani. Taistelukentillä tuollaisia maalitauluja tuskin näkyy, ellei kyseessä sitten ole esimerkiksi hyökkäys jonnekin armeijan leiriin. Mökit sen sijaan ovat varmaankin käyttökelpoisia vaikka missä tahansa fantasiahenkisessä tai menneisyyteen sijoittuvassa pelissä. Kovin suuriahan ne eivät ole, enemminkin juuri tuollaisia yhden hengen vartiokoppeja tai ulkorakennuksia. Mikäli hankin lisää vastaavia, niin täytyy hankkia vähän isompia, jotta tulee monipuolisuutta rakennuksiin. Sen verran täytyy sanoa, että olen kyllä tyytyväinen noihin rakennukiin, mukavan kevyitä, mutta silti todella tukevia. Näiden jälkeen keskeneräisten töiden linjalla ei olekaan sitten muita kuin se Gandalfin kärry, joka toivottavasti ensi viikon aikana valmistuu – ainakin melkein.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.