Impact, 14.9.2015


IMG_6640

Impact

Tällä kertaa saatiin todella jämäkkä otsikko, ja markkinamiehet ovat selvästikin olleet mukana kehittämässä tätä kyseistä peliä. Reilu kymmenen vuotta vanha peli, joka näyttää 20-30 vuotta vanhalta, mutta onhan sillä komea nimi. Ja tykit ampuvat oikeita ammuksia. Ei ne kyllä ihan oikeita ole, tai miten sen nyt ottaa. Ampuvat kuitenkin sellaisia muoviammuksia.

IMG_6641

Pelin sisältö

Figupeliblogiin tämä liittyy aika rajatapausmaisesti, mutta onhan tässä sentään tuollaisia figumaisia pelinappuloita. Ihmissotilaita ja dinosaurussotilaita taistelemassa rosoisten kukkuloiden luomassa 3D-maastossa. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, alkaa olla aika myöhä enkä jaksanut lähteä virittelemään parempia kuvausolosuhteita. Tuossa oikealla on kuitenkin kuvattuna kaikki muovisälä, mikä laatikossa oli – alempana sitten salamalla otettu lähikuva.

IMG_6642

Salamalla vähän väriä ja valoa

Valmiiksi maalattujahan nämä olivat heti tehtaalta tullessaan, mutta voihan nämä halutessaan maalata itse uudestaan. Ehkä nuo kukkulat ovat ne, mitkä todennäköisimmin saavat kasvojenkohotuksen, kyllähän nuo pienellä maalauksella kelpaavat melkein peliin kuin peliin. Ja taistelijoista saanee pienellä mielikuvituksella taistelijoita WH40K-joukkoihin. Ehkä nämä tulee maalattua sitten, kun kaikki muu on maalattu tai haluaa vähän vaihtelua.

Toki tuota itse peliäkin on kiva joskus kokeilla, vaikka se perustuneekin kai aika paljon siihen, että kuinka hyvin noilla tykeillä saa ammuttua osumia vastustajaan. Seitsemällä eurolla tästä kuitenkin riittänee hupia ihan koko rahan arvosta. Juhannuspeliksi tämä olisi oiva, mutta mitenköhän mahtaa muoviammukset säilyä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s