Gandalfin kärryt, 19.9.2015


IMG_6644

Gandalf’s Cart

Kuvaaminen ei oikein taaskaan onnistu, mutta kai noista kuvista sen verran on todistusaineistoksi, että on se figu maalattu. Sinällään kyllä ihan mukavaa, että näin muuton, perheenlisäyksen ja töihin paluun jälkeen on arki pikkuhiljaa asettunut uomiinsa ja figuharrastuksellekin löytyy aina silloin tällöin aikaa. Varsin kätevää on eritoten se, että nyt on käytössä kiinteä maalauspaikka, jota ei tarvitse kasata ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Näin ollen on melko helppoa maalata vaikka pariin figuun yksi tai kaksi väriä vartissa, jos tietää, että pidempään urakkaan ei ole aikaa. Ja tietenkin, jos on enemmän aikaa, niin sitten saa enemmän aikaiseksikin.

Gandalfin kärryt

Gandalfin kärryt

Mutta tuohon kuvauspuoleen täytyy hieman jatkossa panostaa. Tässä nykyisessä asunnossa on ikkunat vähän huonommin sijoittu kuin edellisessä eikä syksyn harmaus tietenkään helpota. Joku patenttiratkaisu pitäisi tähänkin kuitenkin keksiä, talven tullen kun luonnonvalo vähenee entisestään eikä lumenkaan tulo ole mitenkään taattu, niin kuvien laadullekin voi käydä huonosti. Yksi vaihtoehto olisi tietenkin opetella vähän paremmaksi kuvaajaksi ja katsoa, että mitä kaikkia asetuksia tuosta pokkarista löytyy. Tai lainata perheen valokuvaajalta kunnon kamera, ellei jopa ulkoistaa kuvaus…

Mutta näin, tuollaiset kärryt niistä sitten lopulta tuli. En tosiaan lähtenyt mitenkään erityisemmin kikkailemaan värien kanssa. Hevosen turpaan ja etujalkoihin laitoin hieman väriä, kun muuten olisi niin kovin ruskea koko figu. Gandalfin kaapu olisi saanut ehkä olla hieman tummempi, mutta menköön näin. Kuvista ei välttämättä näy, mutta eri ruskean sävyjä tuossa on käytetty kyllä useampiakin, joten ihan lattealta tuo ei paljain silmin näytä.

Tämän valmistumisen ohessa olen pohjamaalannut pari Fantasy Battlen örkkiä ja kasannut valmiiksi pohjamaalia odottamaan kourallisen kääpiöitä ja örkkejä sekä goblineita. On siellä yksi Blood Bowl -figukin tuloillaan. Ensi viikolla pitäisi päästä pitkästä aikaa pelaamaan LotRia, joten eiköhän harrastus voi ja jaksa hyvin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s