Faba-kärpäsen puraisu, 23.9.2015


Faba

Warhammer Fantasy Battle 5th Edition

Pieni Fantasy Battle -kärpänen on puraissut mua joskus tässä viime aikoina. Nyt kun oli halvalla(?) myynnissä vitoslaitoksen sääntökirjoja, niin ostin pois. Nythän Faba on ikään kuin kuopattu, Age of Sigmar on sen korvannut eikä AoS ole kai enää ollenkaan samaa kuin vanha Faba. Kun tässä muutenkin pelaa näemmä vain GW:n kuoppaamia tai lähes kuoppaamia pelejä, niin kai sitä voisi Fabaakin sitten harkita. Mutta täytyy ensin lueskella säännöt ja maalata lisää figuja. Käytännössä täytynee ensin sopia pelikaverin kanssa, että koska pelataan ja lukea siihen mennessä sitten säännöt, tehdä armeijalista ja maalata pari figua. Ja sitä ennen vielä löytää se pelikaveri. Mutta eiköhän se siitä.

IMG_6649

Takakansi puuttuu

Ihan priimakuntoista ei tällä kertaa tullut hankittua, sääntökirjasta puuttuu takakansi. Siinä on varmaankin ollut jotain kivoja kuvia, lippuja tai bannereita ja ne on saksittu hyötykäyttöön. Muutenkin ikä vähän näkyy. Mitään keräilykappaleita nämä siis eivät ole, mutta lähinnä ajattelin nämä ihan pelikäyttöön ostaa, niin sikäli ei haittaa. Ostetaan ne keräilykappaleet sitten joskus myöhemmin.

IMG_6650

Warhammer Armies The Empire

Sääntökirjojen lisäksi samalla myyjällä oli myynnissä saman laitoksen armeijakirja ihmisille eli Empirelle. Tätä versiota kun ei käsittääkseni pysty ilman armeijakirjoja pelaamaan, joten hyvä että on nyt sitten jotain. Tämän lisäksihän mulla on myös Orcs & Goblins -kirja, joten siinä mielessä tarvittavat kirjat on. Keisarikuntaan sopivia figuja on tosin hieman vähän, joten peliä ei niillä välttämättä kovin helposti saa aikaiseksi. Olenkin tässä hieman katsellut, että jos saisin jostain vitoslaitoksen kääpiökirjan, siitä ei olisi enää välttämättä pitkä matka klassisiin örkki-kääpiö -sotiin.

Hintaa näille ostoksille kertyi 13 euroa plus postit, joten ei mikään ihan huono ostos, uskoisin. Huomenna sitten toivottavasti saan LotRista peliraportin ulos.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s