Elrondista kapteeniksi, 8.10.2015


IMG_6672

LotRin sääntökirjasta

Konversiokulmasta hyvää iltaa taas. Kaikkihan varmaankin muistavat tuon oikealla olevan kuvan siitä ensimmäisestä Lord of the Rings -sääntökirjasta. Se oli siis ihan ensimmäinen julkaisu kyseistä peliä eikä figuja tietenkään ollut vielä kovin mahdottomasti. Sääntöjä oli kuitenkin monellekin figulle, kuten haltiakapteenille. Sellaista figua ei kuitenkaan tehty käsittääkseni vuosiin, joten jo sääntökirjassa oli ohje, miten ylimääräisestä Elrondista saa näppärästi kapteenin. Elrondin ostin jo silloin heti ensimmäisten figujen joukossa, mutta maalasin hänet kyllä Elrondiksi. Tuossa taannoin kuitenkin tuli käytetty Elrond vastaan, joten ostin pois ja eilen sitten päätin tuon mainion konversion tehdä. LotRin figuthan ovat siinä mielessä huonoja konversioihin, että ne ovat kutakuinkin oikeassa mittakaavassa kokonaisuudessaan – toisin kuin siis muut GW:n figut, niin näillä ei ole suhteettoman suuria käsiä, päitä ja aseita. Toinen vielä merkittävämpi tekijä on se, että monet figuista ovat yhdessä osassa eikä niiden muokkaaminen ole kovin helppoa. Moniosaisetkin on monesti mahdollista kasata vain yhdellä tavalla.

IMG_6670

Kapteenin alku

Sahasin siis Elrondilta pään irti ja laitoin talteen seuraavia projekteja varten. Sitten muoviselta jousiampujalta veitsellä pää irti ja vähän sovittelua. Green stuffista pieni pallo kaulan kohdalle ja pää paikoilleen. Ylimääräiset vihreät pois ja loppujen muotoilu etäisesti hiuksia muistuttaviksi soiroiksi. Yksinkertainen päänvaihto, eli head swap, ja kapteeni oli syntynyt. En lähtenyt kilpihommaan ollenkaan, jotenkin se tuolla selässä leijuessaan ei näytä ollenkaan hyvältä. Eikä niitä kilpiäkään kovin paljoa ylimääräisä ole.

IMG_6671

Kypärään näköjään jäi valusauma

Sen verran kiire oli tässä touhussa, että jäi kypärästä valusaumat putsaamatta pois. Tuosta oikealla olevasta kuvasta se näkyy aika selvästi. Huomasin sen siis vasta tässä kuvia tänne laittaessa, joten se täytyy vielä korjata. Toki siinä on pohjamaalikin jo päällä, mutta saahan tuosta tuon ylimäärän rapsuteltua pois ja pohjamaalattua uudestaan.

IMG_6673

Elrond kapteeni pohjamaaleissa

Värimaailmalla en vähemmän yllättävästi lähde kikkailemaan, vaan tuttu ja turvallinen haltiaväritys on tälle tulossa. Eiköhän tuon kapteeniksi erota kuitenkin. Tämän jälkeen on sitten enemmän liikkumavaraa pisteissä, kun on kaksi virallista kapteenia käytettävissä – toisella kilpi ja toisella ei. Ja voi niitä rivimiehiäkin sitten maalata taas lisää, kun on komentajia.

Alkuviikon aikana on toki tullut maalattuakin. Jo aiemmin (muistaakseni) mainitsemani kääpiöt ovat jo melko hyvin väreissä, toivottavasti viikonlopun aikana on sen verran aikaa, että saan ne valmiiksi asti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.