Lisää vanhaa Fabaa, 10.10.2015


IMG_6674

Figuläjä

Tuossa taannoin kerroin ostaneeni Warhammer Fantasy Battlen viidennen laitoksen sääntökirjat. En muistanut silloin kauppoja Sotavasarassa tehdessäni, että olin edellisenä iltana tehnyt huuto.netissä tarjouksen liki täydellisestä viidennen laitoksen aloituspakkauksesta. Lopulta voitin senkin huudon, melko edullisesti mielestäni. 33 euroa oli voittosumma ja pakettiin sisältyi siis käytännössä kaikki tavara, mikä vitoslaitoksen aloituspakettiin kuuluu sekä vielä lisäksi Orcs&Goblins -armeijakirja. Nuo kirjathan mulla siis kaikki jo oli, mutta nyt on kahtena kappaleena. Lisäksi nämä kirjat ovat käytännössä uuden veroisia. Figut on koottu, muttei liimattu tai maalattu. Pahvirakennukset ovat ihan ehjiä. Ei näillä paljoa ole leikitty tai pelattu. Mittatikut, pahvilätkät ja muu sellainen on mukana, samoin noppia. Muutama tavallinen kuusisivuinen noppa on eksynyt vuosien varrella samoin yksi bretonnialainen jousimies.

IMG_6675

Kirjat

Melko lailla täydellinen paketti siis, eilen kävin hakemassa, mutta en ehtinyt tuoreeltaan tänne raportoida, kun ei olisi saanut kunnon kuvia kuitenkaan. Hieno paketti, mutta mitä tällä tekisi? Liskot tai bretonnialaiset eivät oikein omiin hermoihin osu, mutta eipä niitä ehkä raaski myydä poiskaan… Toisaalta liskoilla ja bretonnialaisilla pystyy joten kuten pelaamaan ihan suoraan laatikosta, kun tarvittavat säännöt nähdäkseni löytyvät. Toki armeijoiden komentajat ja muut sellaiset puuttuvat, joten ”oikeita” pelejä ei taida pystyä pelaamaan, mutta jotain kuitenkin.

IMG_6676

Pahvirakennukset

Mutta nyt kun säännöt kahtena kappaleena ja figujakin aika lailla, niin pelikaveri täytyisi varmaan seuraavaksi metsästää. Joku vanha armeijakirja tai kaksi lienee syytä hankkia myös, niin saa enemmän figuja kentälle. Empire ja Orcs&Goblins -kirjat siis löytyy, mutta varsinkin keisarikunnalle on aika vähän figuja. Kääpiöitä sen sijaan olisi vähän enemmän. Toki rivikääpiöille löytyy säännöt Empire-kirjasta, joten silläkin tavalla varmaan saisi pelin aikaan. Parempi tietenkin olisi, jos olisi kääpiökirja ja ehkä jotain muutakin, niin saisi liittolaissäännöillä nopeammin ison pelin pystyyn kuin maalaamalla (ja ostamalla) tuhottoman määrän figuja.

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin siis hyvin tyytyväinen tähän kauppaan, hintalaatusuhde on uskoakseni varsin hyvä. Viime viestissä mainostamani kääpiöt eivät muuten ole edenneet yhtään, joten eivät välttämättä viikonlopun aikana valmistu…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s